Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Timianpandekage med SpidskÃ¥l & Oksekød


Print opskriften på Timianpandekage med SpidskÃ¥l & Oksekød Print opskrift

Del på Facebook

Timianpandekage med Spidskål & Oksekød opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave timianpandekage med spidskål & oksekød:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Timianpandekage med Spidskål & Oksekød:

Rør mel, majsmel, salt, timian og æg sammen.

Varm smørret op og rør halvdelen i dejen. Tilsæt vand og rør det sammen. Lad dejen hvile en halv times tid.

Pensl en varm pande med smeltet smør og hæld cirka 3/4 dl dej på. Bag pandekagen gylden på begge sider ved middel varme. Fortsæt til alt dejen er brugt.

Snit spidskålen fint og skær tomaterne i stykker.

Skær bacon i korte strimler (eller klip dem med en saks) og svits dem i en gryde. Tilsæt kødet og svits det med, til det er gennemstegt. Tilsæt derefter tomater, kål, chilisauc, salt og peber. Svits det i 5-10 min.

Ved anretningen rulles pandekagerne om fyldet og serveres med en salat.

Timianpandekage med Spidskål & Oksekød opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Timianpandekage med SpidskÃ¥l & Oksekød Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madpandekager kategorien

Squash Pandekager Madpandekager med Grøntsagsfyld Madpandekager med Skinkefyld Madpandekager med Oksekødsfyld Omelet-Wraps med Laks Spinatpandekager