Opskrifter » Hovedretter » Pølser » Pølsesovs med Ris


Print opskriften på Pølsesovs med Ris Print opskrift

Del på Facebook

Pølsesovs med Ris opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pølsesovs med ris:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pølsesovs med Ris:

Til 6-8 personer.

Steg baconternene næsten sprøde, og tilsæt løg (skåret i tern) samt pølser skåret i mundrette stykker.

Lad det simre i 5-6 minutter. Rør rundt ind imellem. Smag til med salt og peber.

Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde og mælk og lad det stå og småsimre imens risene koges.

Tip! Du kan sagtens putte diverse rester i retter - evt. lidt kogte kartofler eller grøntsager.

Pølsesovs med Ris opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pølsesovs med Ris Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pølser kategorien

Svensk Pølseret Pølsegryde med Ris Corn Dogs Pølse Risotto Pølsepakke