Opskrifter » Hovedretter » Risretter

Risretter

19 retter fundet i Risretter kategorien.

Ugens Opskrifter:

Risret med Karry & Rejer Indisk Risret med Rejer Indisk Risret


  1. Risret med Karry & Rejer

    Risret med Karry & Rejer

    Opskriften er til 4 personer Risene sættes over at koge som anvist på pakken. Løg og peberfrugter skæres ud i små tern og porrerne skæres ud i ringe. Broccolien skæres ud i små buketter. En stor sliplet sautérpande ell...

  2. Indisk Risret med Rejer

    Indisk Risret med Rejer

    Kog vand og salt op. Kom risene i og kog dem ved svag varme under låg ca. 20 minutter. Kog æggene hårdkogte (8-10 minutter). Skyl dem kolde. Pil dem og skær dem i både. Rens champignon, og hak dem fint. Smelt fedtstoffet i en gry...

  3. Rissalat med Rejer

    Kog risene efter anvisningen på pakken - husk salt. Lad dem køle af. Tø rejerne op (hvis de er frosne) og skær tomaterne i både. Snit aspargesene i ca. 2 cm lange skrå stykker - kassér rodenden. Bland ris, rejer, grøntsager...

  4. Risotto med Oksekød & Tomat

    Svits kødet i en gryde i lidt olie fra de soltørrede tomater. Hak løget og svits det med. Tilsæt risene og rør rundt. Hæld bouillon og timian i gryden og rør godt rundt. Lad det simre under låg i ca. 15 minutter. Hak tom...

  5. Risengrød (der ikke brænder på)

    4 personer. Tag 1 liter kogende vand fra din elkedel, og hæld i en stor gryde (alternativt kan vandet bringes i kog i gryden). Tilsæt ris og bring det i kog. Når det koger, hældes 2½ dl vand ved, og der skrues ned på laveste blu...

  6. Hverdagsgryde

    Svits løg og hvidløg i olie, til de er klare. Tilsæt kødet, og rør til det har delt sig og skiftet farve. Tilsæt ris og krydderierne, og rør godt. Hæld bouillon og de hakkede tomater i gryden og læg låg på. Lad retten si...

  7. Kyllingepølserisret

    Til 4 personer. Skær pølserne i skiver. Skær roden og de groveste grønne blade af porrerne, skyl dem godt og skær dem i skiver. Skyl peberfrugten, tag frøstol og kerner ud, og skær den i tern. Varm smørret i en dyb pande...

  8. Sort Risottokylling

    4-5 portioner. Vend fileterne i olie, salt og peber. Skyl risene igennem, kom dem i en gryde med vand og kog risene efter anvisningen på pakken i ca. 35-45 minutter. Pil løget og skyl squash og peberfrugter. Rens peberfrugterne f...

  9. Cheddar Risotto

    Smelt olie og smør i en mellemstor gryde og sautér forårsløgene ved middel varme, til de bliver bløde. Tilsæt risottoris og rør rundt 1 minut. Skru op for varmen og hæld hvidvin og sennep ved. Rør rundt, indtil risene har suget ...

  10. Indisk Risret

    Indisk Risret

    Svits kødet sammen med krydderier og sukker (2-3 tsk). Tilsæt grøntsagerne og lad dem svitse et øjeblik. Tilsæt ris og dernæst vand. Kog til risene er færdige. Husk at røre i retten mens den koger, ellers brænder risene på....

  11. Risret med Grøntsager

    Opvarm 1 spsk olie i en stor gryde. Kom risene i og steg dem ca. 1 minut. Hæld grøntsagsbouillonen ved, læg låg på og lad det simre ved svag varme i 35 minutter. Pil og hak løg og hvidløg. Varm 1 spsk olie på en pande og steg lø...

  12. Familiens Pilafris

    Opvarm olien på en pande eller i en gryde ved jævn varme. Hak hvidløg og løg og steg det under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt risene og rør rundt så de bliver blanke af olien. Steg under omrøring i 2 minutter. Tilsæt bou...

  13. Risret Primavera

    Skær gulerødderne i skiver og hak løget. Rens aspargesene og skær dem i 3 cm lange snitter. Skiv svampene. Tern tomaterne. Opvarm olien ved jævn varme i en gryde. Tilsæt gulerødder og løg og steg det under omrøring i 5 minutter ...

  14. Risret med Karry & Rejer

    Risret med Karry & Rejer

    Opskriften er til 4 personer Risene sættes over at koge som anvist på pakken. Løg og peberfrugter skæres ud i små tern og porrerne skæres ud i ringe. Broccolien skæres ud i små buketter. En stor sliplet sautérpande ell...

  15. Risret med Rejer

    Skær peberfrugten og æblet i små tern. Skær porren i meget fine ringe. Bland peberfrugt, porre, æble, ris og rejer. Bland creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, karry og salt. Smag til. Hæld dressing over de øvrige ingredien...

  16. Risotto ala Labuca

    Olivenolie hældes på en varm pande. ½ stort løg skæres i små tern og svitses på panden (må ikke blive brune - kun gyldne). Derefter tilsættes risen. Bouillon tilsættes sammen med hvidvinen og fløden lidt efter lidt til alt...

  17. Paella

    Grill halve peberfrugter i ovnen ved 250°C indtil skindet danner blærer. Lad dem køle af, og træk så skindet af. Skær frugtkødet i strimler. Skold og flå tomaterne. Udkærn dem og skær dem i tern. Hak løg og hvidløg fint. ...

  18. Nasi Goreng - Risret

    Kog risene efter anvisningen på pakningen. Hold dem varme. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Striml peberfrugterne og skyl bønnespirerne godt. Opvarm olien på en pande eller i en wok. Tilsæt løg, hvidløg, peberfrugt, bønnes...

  19. Risret på Pande med Kylling

    Kog risene efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe godt af. Pil løget og hak det fint. Udkern peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Skold, flå og udkern tomaterne og hak dem groft. Del kyllingebrysterne på midten. Pil hvi...

  20. Risotto con Zucchini

    Steg baconen. Snit løget fint, pres hvidløget og skær squashen i tern. Steg det hele på en pande i olivenolien. Tilsæt bacon. Kom risene i og tilsæt vand og bouillonterning. Lad det simre, og rør i det engang imellem for at und...