Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Indisk Risret med Rejer


Print opskriften på Indisk Risret med Rejer Print opskrift

Del på Facebook

Indisk Risret med Rejer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave indisk risret med rejer:



Opskrift indsendt af


Indisk Risret med Rejer opskrift

SÃ¥dan laver du Indisk Risret med Rejer:

Kog vand og salt op. Kom risene i og kog dem ved svag varme under låg ca. 20 minutter.

Kog æggene hårdkogte (8-10 minutter). Skyl dem kolde. Pil dem og skær dem i både. Rens champignon, og hak dem fint.

Smelt fedtstoffet i en gryde og svits karry, løg og æble heri. Drys melet over og bag op med mælk og fløde. Smag til med krydderier. Kom champignonerne i.

Smør et ovnfast fad med smør eller margarine. Læg risene i bunden og fordel æggebåde og rejer herover. Hæld stuvningen over og drys med osten.

Gratinér ca. 5 minutter ved 250°C

Print opskriften på Indisk Risret med Rejer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i risretter kategorien

Indisk Risret Risret med Karry & Rejer