Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Risret med Grøntsager


Print opskriften på Risret med Grøntsager Print opskrift

Del på Facebook

Risret med Grøntsager opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave risret med grøntsager:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Risret med Grøntsager:

Opvarm 1 spsk olie i en stor gryde. Kom risene i og steg dem ca. 1 minut. Hæld grøntsagsbouillonen ved, læg låg på og lad det simre ved svag varme i 35 minutter.

Pil og hak løg og hvidløg. Varm 1 spsk olie på en pande og steg løgene ved jævn varme i 3 minutter.

Hak tomat og zucchini. Kom det på panden, drys med lidt salt og lad det stege sammen med løgene i yderligere 7 minutter.

Hak spinat, basilikum og pinjekerner og steg det sammen med grøntsagerne under omrøring ca. 5 minutter.

Rør grøntsagsblandingen i risene, når de mangler 5 minutter af kogetiden og lad det koge med tiden ud. Tag gryden fra varmen og rør parmesanen i. Smag til med salt og peber.

Anret på tallerkner og pynt med høvlet parmesanost og basilikum.

Risret med Grøntsager opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Risret med Grøntsager Print opskrift

Andre spændende opskrifter i risretter kategorien

Indisk Risret Risret med Karry & Rejer Indisk Risret med Rejer