Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Glaseret Hamburgerryg


Print opskriften på Glaseret Hamburgerryg Print opskrift

Del på Facebook

Glaseret Hamburgerryg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave glaseret hamburgerryg:



Opskrift indsendt af


Glaseret Hamburgerryg opskrift

SÃ¥dan laver du Glaseret Hamburgerryg:

Kog hamburgerryggen i rigeligt ,letsaltet vand i ca. 45 minutter. Alternativt kan du koge den i 30 minutter og lade den trække 30 minutter i vandet.

Skindet tages af hamburgerryggen.

Sennep, farin og rasp røres godt sammen, og fordeles over den kogte hamburgerryg.

Tænd ovnen på 240°C, og glasér hamburgerryggen i ca. 10 minutter eller til den er godt glaseret.

Serveres evt. med brune kartofler og grønlangkål.

Print opskriften på Glaseret Hamburgerryg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Frikadeller Frikadeller i Ovn Paprikagryde Katharinas Fyldte Butternut Græskar