Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Katharinas Fyldte Butternut Græskar


Print opskriften på Katharinas Fyldte Butternut Græskar Print opskrift

Del på Facebook

Katharinas Fyldte Butternut Græskar opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave katharinas fyldte butternut græskar:



Opskrift indsendt af


Katharinas Fyldte Butternut Græskar opskrift

Sådan laver du Katharinas Fyldte Butternut Græskar:

Skyl græskarret grundigt, skær enderne af, og halvér det. Fjern kerner og tråde.

Skær nu kødet ud - der skal være ca. 1 cm kød tilbage på skallen. Gem halvdelen af kødet til denne ret, og gem resten i fryseren til senere (f. eks. en suppe).

Blend græskarkød, løg og hvidløg til en ensartet masse. Tilsæt herefter resten af ingredienserne. Saml farsen med lidt mel til en klistret masse.

Fyld farsen i græskarskallerne, og drys med lidt parmesanost.

Bag græskarret i ovnen ved 180°C i cirka en time.

Serveres med en grøn salat og et stykke groft brød.

Print opskriften på Katharinas Fyldte Butternut Græskar Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Frikadellesandwich Torbens Mørbradgryde Frikadeller med Chili, Gulerod & Soltørede Tomater Kødboller i Selleri Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Farseret Blomkål