Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Kødboller i Selleri


Print opskriften på Kødboller i Selleri Print opskrift

Del på Facebook

Kødboller i Selleri opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kødboller i selleri:



Opskrift indsendt af


Kødboller i Selleri opskrift

Sådan laver du Kødboller i Selleri:

Selleri skæres i tern, koges i det saltede vand og tages op.

Kødfarsen røres med revet løg. Melet røres til en jævning med de 3 dl mælk og røres derefter i farsen. Ægget røres i og salt og peber tilsættes.

Herefter formes bollerne (ikke alt for store) med en dessertske, og koges i sellerivandet.

Når alle bollerne er kogte, tages de op af vandet, og vandet jævnes med en smørbolle (laves af de 50g margarine og de 60g mel).

Selleri og boller kommes i sovsen.

Print opskriften på Kødboller i Selleri Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Stegt Flæsk Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Boller i Karry Glaseret Hamburgerryg Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Koteletter med Spinat