Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon


Print opskriften på Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon Print opskrift

Del på Facebook

Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koteletter i fad med pikantost & bacon:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon:

2-4 personer.

Varm en stegepande op og stegbacontern lysebrune og sprøde. Fjern baconstykkerne fra panden og lad dem trække på fedtsugende papir.

Brun koteletterne på begge sider i baconfedtet på samme pande. Læg koteletterne i et ildfast fad og drys med salt og peber.

Svits champignon på panden et par minutter og tilsæt herefter peberfrugt og majs - Sauter indtil grøntsagerne har afgivet størstedelen af væden.

Rør paprika og chilipulver ud i grøntsagsblandingen og hæld derefter fløde og pikantost ved grøntsagerne.

Lad blandingen koge op, så fløden tykner og osten smelter. Smag til med salt og peber, men husk at koteletterne også har fået salt og peber.

Hæld grøntsager og sauce over koteletterne i fadet og bag i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°C til toppen er gylden.

Pynt fadet med bacontern og evt. lidt friskhakket persille. Server med kogte ris eller ristede kartofler og salat.

Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Frikadeller Glaseret Hamburgerryg Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Farseret Blomkål Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål