Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbradpie


Print opskriften på Mørbradpie Print opskrift

Del på Facebook

Mørbradpie opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbradpie:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mørbradpie:

Hak fedtstoffet ud i melet. Tilsæt et halvt æg og ælt dejen hurtigt sammen. Lad dejen hvile koldt ca. 15 minutter.

Skær mørbraden i tynde skiver, og brun dem godt i varmt fedtstof.

Skru lidt ned for blusset. Tilsæt de hakkede løg og steg nogle minutter. Krydr og spæd med fløden. Kog godt igennem ca. 5 minutter.

Hæld stuvningen i et ovnfast fad.

Rul dejen ud til et låg og læg det over fyldet.

Pensl med det sidste halve æg, og bag pien til den er gylden og gennembagt, beregn ca. 20 minutter ved 225°C. Prøv efter med en tandstik.

Mørbradpie opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mørbradpie Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Hamburgerryg i Fad Glaseret Hamburgerryg Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Karrykoteletter i Fad Koteletter med Spinat