Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Ristaffel


Print opskriften på Ristaffel Print opskrift

Del på Facebook

Ristaffel opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave ristaffel:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Ristaffel:

Brun svinekødet i olien i en stor gryde.

Herefter tilsættes karry, hvidløg, løg og peberfrugt.

Bambusskuddene skæres i tynde strimler, og tilsættes. Det steger i 3-5 minutter, hvorefter soya og bouillon tilsættes. Herefter skal det simre, til kødet er mørt.

Til sidst tilsættes bønnespirerne, og der smages til med karry, salt og peber.

Serveres med løse ris og lige det tilbehør du synes er lækkert (se forslag herover).

Tip! En smule fløde i retten, gør den dejlig cremet og lækker. Og du kan sagtens lave saucen med stykker af oksekød, kalkun eller kylling i stedet for svinekød.

Ristaffel opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Ristaffel Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Frikadeller i Ovn Torbens Mørbradgryde Frikadeller Karrykoteletter i Fad Ribbenstegssandwich