Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Svinemørbrad med Bacon & Pikantost


Print opskriften på Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Print opskrift

Del på Facebook

Svinemørbrad med Bacon & Pikantost opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinemørbrad med bacon & pikantost:



Opskrift indsendt af


Svinemørbrad med Bacon & Pikantost opskrift

Sådan laver du Svinemørbrad med Bacon & Pikantost:

Puds mørbraden af for de værste sener og fedt.

Læg bacon/skinke i et rektangel side om side, så mørbraden kan rulles ind heri. Drys med salt og peber.

Læg mørbraden på bacon/skinkestykket, og giv den et godt lag pikantost. Fordel den hakkede persille over mørbraden (kan evt. røres sammen med osten inden).

Så skal mørbraden rulles ind i bacon/skinke.

Steges i ovnen ved 180°C i 30-40 minutter.

Kan for nemhedens skyld serveres med en form for ovnkartofler - hasselback, flødekartofler eller lignende.

Print opskriften på Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Boller i Karry Forloren Hare I Torbens Mørbradgryde Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål Hamburgerryg i Fad Ribbenstegssandwich