Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Brunkager


Print opskriften på Brunkager Print opskrift

Del på Facebook

Brunkager opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave brunkager:



Opskrift indsendt af


Brunkager opskrift

SÃ¥dan laver du Brunkager:

Varm sirup, fedtstof og sukker op til sukkeret er smeltet.

Opløs potasken i 1 spsk vand.

Tilsæt potaske, pomeransskal og de øvrige krydderier når massen er afkølet til håndvarm.

Tilsæt melet og ælt det hele til en ensartet dej. Lad dejen hvile til næste dag eller til den er helt kold.

Rul dejen ud til 2-3 mm tykkelse. Stik kagerne ud med et glas, der er ca. 5-6 cm i diameter.

Bages midt i en 180°C forvarmet ovn 5-7 minutter.

Print opskriften på Brunkager Print opskrift

Andre spændende opskrifter i jul kategorien

Vendsysselske Pebernødder Ris a la Mande Risengrød Flæskesteg (6-8 pers.) Vanillekranse Stegt And