Opskrifter » Madpakke » Diverse » Guffe-Boller med Tranebær & Kerner


Print opskriften på Guffe-Boller med Tranebær & Kerner Print opskrift

Del på Facebook

Guffe-Boller med Tranebær & Kerner opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave guffe-boller med tranebær & kerner:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Guffe-Boller med Tranebær & Kerner:

Rist frø og kerner på en tør pande, til de begynder at springe. Hæld dem over på en tallerken, og lad dem køle af.

Opløs gæren i vandet, og rør A38 i. Tilsæt olie, salt, tranebær og fuldkornsmel, og rør til dejen er glat.

Rør rugmel i lidt ad gangen og hold evt. en smule tilbage, så dejen ikke bliver for fast.

Kom dejen i skålen, dæk med film og sæt den i køleskabet natten over.

Tag dejen ud 30 minutter inden du skal bruge den.

Form dejen til en firkant der er ca. 3 cm høj på et meldrysset bord. Skær den ud i 16 små firkanter, som sættes på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve lunt og tildækket i 1-1½ time.

Pensl med sammenpisket æg og bag bollerne 20-24 minutter i en 200°C varm (almindelig) ovn.

Guffe-Boller med Tranebær & Kerner opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Guffe-Boller med Tranebær & Kerner Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse kategorien

Frikadellesnegle Madpakkeboller med Cheddar Ost Pirogger med Oksekødsfyld Superbløde Pølsehorn Pizzasnegle Tunsalat med Æbler