Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli


Print opskriften på Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli Print opskrift

Del på Facebook

Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave alt i Én gryde - orichette med pølse & broccoli:



Opskrift indsendt af


Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli opskrift

Sådan laver du Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli:

Til 4 personer.

Opvarm olien i en sauterpande ved middelvarme.

Tilsæt pølsefarsen, og steg det i 3-4 minutter, til det ikke længere er pink. Læg det på en tallerken.

Steg nu brccolibuketterne i et par minutter, og læg dem derefter på tallerkenen sammen med pølsen.

Steg nu hvidløget på panden i et minuts tid - eller til det begynder at dufte. Tilsæt bouillonen og pastaen, og sørg for at der er nok varme på til at det bobler uden at bulderkoge. Kog til pastaen er al dente.

Tilsæt herefter broccoli og pølse til retten igen og lad det koge i omtrent 3 minutter mere, til broccolien og pastaen er mør. Rør indimellem, så der ikke er noget der brænder sig fast.

Smag til med salt og peber, og rør citronaft og citronskal i. Fjern det fra varmen, og rør osten i og pynt med de grofthakkede crutoner.

Print opskriften på Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pasta kategorien

Nem Carbonara Pasta med Hvidløgskylling & Spinat Lun Abehjerne Makaroni med Ost Pasta med Kylling i Kokoscreme Pastagratin med Svampe