Opskrifter » Salater » Blandede Salater » RødkÃ¥lssalat med Druer & Figner


Print opskriften på RødkÃ¥lssalat med Druer & Figner Print opskrift

Del på Facebook

Rødkålssalat med Druer & Figner opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rødkålssalat med druer & figner:



Opskrift indsendt af


Rødkålssalat med Druer & Figner opskrift

Sådan laver du Rødkålssalat med Druer & Figner:

Del rødkålen i 2 og skær de yderste blade og midten fra.

Snit rødkålen meget fint (enten med en skarp kniv eller på et mandolinjern).

Varm appelsinsaften med æbleeddike og ribsgelé til geléen er smeltet. Tilsæt lidt salt og lad det køle en smule ned.

Vend rødkålen med dressingen og stil den på køl i mindst 4 timer, men gerne natten over.

Smelt smørret på en pande, og rist valnødderne ved moderat varme 5-7 minutter til de har farve og dufter. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle og køl dem af.

Del vindruerne, og klip fignerne i små stykker med en saks (hvis du erstatter med madæble, skær da æblet i små tern).

Vend druer og figner i salaten lige før servering. Pynt med de afkølede valnødder.

Print opskriften på RødkÃ¥lssalat med Druer & Figner Print opskrift

Andre spændende opskrifter i blandede salater kategorien

Balsamicomarineret Bønnesalat Salat med Spinat, Rucola, Feta & Rødløg Grønkålssalat med Æbler & Mandler Salat med Rødbeder, Gulerødder & Æbler Coleslaw med Rosenkål og Honning-Sennepsdressing Rødbedesalat med Fetaost