Opskrifter » Salater » Kartoffelsalater » Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven


Print opskriften på Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven Print opskrift

Del på Facebook

Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave lun kartoffelsalat med Æg & oliven:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven:

Til 4 personer.

Halvér kartoflerne. Kom dem i en gryde med kogende vand. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i 3 minutter. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Tilsæt olie og vend dem godt rundt.

Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir, drys dem med salt og bag dem midt i ovnen ca. 15 minutter ved 250°C.

Læg de lune kartofler i et fad sammen med broccoli i buketter, løg og feldsalat. Fordel feta/salattern, oliven og kvarte æg på salaten. Dryp med olie, drys med peber og servér straks med grovbrød til.

Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kartoffelsalater kategorien

Kold Kartoffelsalat Kold Kartoffelsalat med Karry