Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Kød- og Rodfrugtsuppe


Print opskriften på Kød- og Rodfrugtsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Kød- og Rodfrugtsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kød- og rodfrugtsuppe:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kød- og Rodfrugtsuppe:

4 portioner.

Skær kødet og de pillede løg i strimler.

Brun kødet i en gryde. Kom løgene ved, og lad dem stege med et par minutter.

Drys mel over, og tilsæt laurbærblad og bouillon.

Lad småkoge et par minutter.

Skær de skrællede kartofler, gulerødder og pastinakken i tynde skiver. Lad småkoge under låg ca. 10-15 minutter, til rodfrugterne er møre.

Drys persille over, og servér med brød og ost.

Pro-points i HELE portionen: 39
Pro-points i EN portion: 10

Kød- og Rodfrugtsuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kød- og Rodfrugtsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i vægtvogterne kategorien

Hvidkålsret med Svinefars Pasta med Skinke Kyllingeburger med Guacamole (Vægtvogterne) Fedtfattig Hindbærmousse Pasta med Oste- & Grøntsagssauce (Vægtvogterne)