Opskrifter » Søde Sager » Bolcher » Almindelig Grundmasse til Bolcher


Print opskriften på Almindelig Grundmasse til Bolcher Print opskrift

Del på Facebook

Almindelig Grundmasse til Bolcher opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave almindelig grundmasse til bolcher:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Almindelig Grundmasse til Bolcher:

Mål først vand, sukker og druesukker af i hver sin skål.

Kom vand, så sukker, og så druesukker i gryden uden at få sukker på grydens kanter.

Sæt straks gryden på varmen og kog massen ved fuld varme MED låg og UDEN omrøring.

Efter kort tid kan du høre massen boble, og se, at der kommer vanddamp ud under låget.

Når dampen aftager efter et minuts tid, koges videre UDEN låg, UDEN omrøring og MED termometer i gryden.

Hold øje med temperaturen, det går langsomt i starten og hurtigt til sidst - og temperaturen er meget vigtig.

Når temperaturen målt midt i gryden er 162°C (ikke under 160°, og ikke over 165°), tages gryden af.

Hæld massen ud på en smurt plade eller teflonvæv. Efter ca. 1 minut har massen dannet hinde i kanterne, og du kan nu blande farvestoffer (vent dog lidt med den røde farve) samt evt. citronsyre, lakrids og evt. andre pulverstoffer i. Alt pulver skal sis for at undgå klumper.

Fold med skraberne kanterne ind mod midten, så massen bliver blandet godt.

Til sidst kommes smagsstofferne hurtigt i midt på massen, der straks foldes sammen, så de ikke fordamper.

Så snart du kan røre ved massen med fingrene, går du fra at ælte med skraberne over til håndæltning. Brug lette bevægelser, så hændenre kun er i berøring med massen i kort tid.

Almindelig Grundmasse til Bolcher opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.