Opskrifter » Søde Sager » Slik » Hjemmelavede Marsbarer


Print opskriften på Hjemmelavede Marsbarer Print opskrift

Del på Facebook

Hjemmelavede Marsbarer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hjemmelavede marsbarer:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Hjemmelavede Marsbarer:

Temperer ca. 300 g chokolade (halvt af hver) over vandbad eller i mikroovn. Hæld chokoladen ud i et jævnt lag i en form (ca. 30x25) beklædt med bagepapir. Stil på køl, til chokoladen er størknet.

Hæld vand, sukker og glukose i en gryde og varm op ved middel varme, til den når 125°C. Imens blandingen opvarmes, piskes de 2 æggehvider helt stive i en anden skål, og chokoladen smeltes i mikrobølgeovnen, så den kan nå at køle af.

Når sukkerblandingen når 125°C, tages gryden af varmen, og hældes i æggehviderne i en tynd stråle, mens der piskes kraftigt. Pisk i ca. 6-7 minutter.
Tilsæt den afkølede chokolade til blandingen og rør godt. Hæld nougatblandingen over den stivnede chokolade i formen, sæt den på køl, så nougaten kan blive kold.

Hæld karameller og fløde i en gryde og varm op ved svag varme. Rør rundt undervejs. Når karamellen er smeltet, hældes den over den afkølede nougatblanding. Sæt på køl til karamellen er stivnet.

Temperer det resterende chokolade, hæld dette over karamellen, og sæt formen på køl i et par timer. Herefter tages marspladen ud af formen, og skæres i stykker af passende størrelse.

Hjemmelavede Marsbarer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Hjemmelavede Marsbarer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i slik kategorien

Daim Skumfiduser med Vanillesmag Rice Crispies Kugler med Peanut Butter