Opskrifter » Supper » Varme Supper » Lækker Gullaschsuppe


Print opskriften på Lækker Gullaschsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Lækker Gullaschsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave lækker gullaschsuppe:



Opskrift indsendt af


Lækker Gullaschsuppe opskrift

Sådan laver du Lækker Gullaschsuppe:

Svits kalkunbrystet (som er skåret i 2 cm strimler) ganske let i en stor tykbundet gryde. Tag det op og læg det til side.

Tilsæt 1 spsk olie i gryden. Kom porrerne i og steg dem i 5 minutter.

Rør paprika, salt, peber, laurbærblad og hvidløg i.

Tilsæt kød, tomater og ½ liter vand og rør det sammen.

Opvarm til kogepunktet, dæmp varmen, læg låg på, og lad det småkoge i ca. ½ time, eller indtil kødet er mørt.

Tilsæt retten af vandet, peberfrugt, champignoner og kartofler.

Opvarm til kogepunktet, dæmp varmen og lad det småkoge under låg, til kartoflerne er møre, ca. 20 min.

Tip! Server i portions-suppeterriner, drysset med fintsnittet forårsløg og et stykke groft brød til.

Print opskriften på Lækker Gullaschsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Porre - Kartoffelsuppe Gulerodssuppe Aspargessuppe Kartoffel-Porre Suppe Hokkaidosuppe med Kokosmælk Kinesisk Rejesuppe med Ferskner