Opskrifter » Supper » Varme Supper » Jordskælvs-Suppe


Print opskriften på Jordskælvs-Suppe Print opskrift

Del på Facebook

Jordskælvs-Suppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordskælvs-suppe:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Jordskælvs-Suppe:

Skræl rodfrugter, pil løg og skær disse i tern på ca. 2x2cm.

Bag ovennævnte og timiankvistene (gerne citrontimian) i olivenolien i en dyb bradepande ved høj varme (må gerne få skorpe/karamellisere - det giver mere smag).

Rens & skyl porren grundigt - skær det hvide i tynde skiver og hak lidt af det grønne til
pynt.

Når rodfrugterne er færdigbagte, moses de og kommes i en gryde. Tilsæt bouillon.

Det hele koges ved middel varme i 15 minutter.

Imens steges bacon på en tør pande - kassér fedtet og lad det "fedte af" på køkkenrulle.

Blend suppen, og hæld den igennem en sigte.

Varm suppen op, smag til med salt og peber + evt. citron/lime.

Servér rygende vam - drysset med bacontern og "porre-grønt" og groft brød.

Jordskælvs-Suppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Jordskælvs-Suppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Hokkaidosuppe med Kokosmælk Jordskoksuppe med Kartofler Aspargessuppe Score Suppe Mortens Krydrede Karrysuppe Kartoffelsuppe med Porrer