Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kyllinge-Karrysuppe


Print opskriften på Kyllinge-Karrysuppe Print opskrift

Del på Facebook

Kyllinge-Karrysuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllinge-karrysuppe:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kyllinge-Karrysuppe:

Skræl og skær gulerødderne, persillerødder/pastinakker og kartoffel i tern. Skær bladselleri i små stykker.

Svits i en stor gryde løg, hvidløg, gulerødder, persillerødder, kartoffel og bladselleri.

Drys karry og mel over de svitsede grøntsager, og lad det svitse med i 1 minut. Hæld derefter fonden over samt gurkemejen.

Lad suppen koge i 10 minutter hvorefter risene tilsættes. Lad det koge igen i 10 minutter. Rør ofte i suppen, så risene ikke brænder på.

Tilsæt bouillon til suppen har den rigtige konsistens - den skal gerne være lidt cremet.

Tilsæt nu det kogte kyllingekød, spidskålen og lidt fløde og lad det koge i yderligere 5 minutter.

Smag til med salt, peber, karry og chili og servér med lidt hakket koriander drysset over.

Kyllinge-Karrysuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kyllinge-Karrysuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Hvidkålssuppe Porre - Kartoffelsuppe Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Mortens Krydrede Karrysuppe Cremet Hokkaidosuppe Chili-Karrysuppe