Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kyllinge- og Karrysuppe


Print opskriften på Kyllinge- og Karrysuppe Print opskrift

Del på Facebook

Kyllinge- og Karrysuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllinge- og karrysuppe:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kyllinge- og Karrysuppe:

6-8 portioner.

Snit gulerødder, blomkål og løg i små stykker.

Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og steg den i smørret i 30 sekunder.

Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret i et par minutter. Tilsæt vand og bouillon, og bring det hele i kog.

Når vandet koger, tilsættes hele kyllingebryststykker. Kog det hele i 20 minutter.

Imens suppen koger, snittes porrerne i tynde skiver. Efter 20 minutter, tages kyllingen op, og lægges på et skærebræt.

Blend suppen grundigt med en stavblender. Tilsæt snittede porrer, fløde og evt. rosiner og lad det koge i 1-2 minutter imens du skærer kødet i tern.

Smag suppen til med salt og peber. Kom kyllingeternene i suppen.

Kyllinge- og Karrysuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kyllinge- og Karrysuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Oksekødssuppe Mexikansk Suppe med Oksekød Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Gulerodssuppe Kartoffelsuppe Cremet Hokkaidosuppe