Opskrifter » Supper » Varme Supper » Løgsuppe


Print opskriften på Løgsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Løgsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave løgsuppe:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Løgsuppe:

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Svits de, lydsbrune i fedtstoffet i gryden. Spæd med suppe og tilsæt salt, timian, laubærblad og peber.

Efter ca. 15 minutters kogning under låg smages suppen til med salt, peber og evt. lidt hvidvin.

Rist franskbrødskiverne.

Kom den færdige suppe i en ovnfast suppeskål eller i små ovnfaste portionsskåle. Kom det ristede brød ovenpå, dæk med den revne ost, og sæt suppen i ovnen ved 250°C i ca. 5 minutter eller til osten er gyldenbrun.

Tips: vil man udelade gratineringen, kan brødskiverne ristes i lidt smør og lægges oven i suppen sammen med osten ved serveringen.

Løgsuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Løgsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Mortens Krydrede Karrysuppe Kinesisk Rejesuppe med Ferskner Cremet Hokkaidosuppe Chili-Karrysuppe Score Suppe Fedtforbrændingssuppe