Opskrifter » Supper » Varme Supper » Melboller til Suppe


Print opskriften på Melboller til Suppe Print opskrift

Del på Facebook

Melboller til Suppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave melboller til suppe:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Melboller til Suppe:

Bring smør og suppe i kog i en gryde. Tilsæt alt melet på én gang - rør hele tiden med en grydeske.

Tag opbagningen af varmen, når den slipper ske og gryde.

Lad den køle lidt af. Pisk et æg sammen ad gangen. Tilsæt æg lidt efter lidt, da det ikke er sikkert, at dejen kan tage alle æggene. Kommer der for meget æg i, bliver dejen flydende. Rør dejen godt efter hver gang, der er tilsat æg. Brug helst en håndmixer.

Tilsæt salt.

Bring en gryde med stor overflade i kog med vand og salt - 1 spsk salt per liter vand. Sæt en kande med koldt vand parat. Desuden en skål med koldt vand og en hulske.

Tag gryden af varmen, når vandet koger. Dyp en teske i det kogende vand og form bollerne med den. Lav kun ét lag boller ad gangen.

Sæt gryden på varmen. Hæld lidt koldt vand i gryden, lige når vandet når kogepunktet. Gentag dette tre gange i alt.

Melboller til Suppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Melboller til Suppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Cremet Hokkaidosuppe Gulerodssuppe Aspargessuppe Hokkaidosuppe med Kokosmælk Hvidkålssuppe Chili-Karrysuppe