Opskrifter » Tilbehør

Tilbehør

Underkategorier:

12 retter fundet i Tilbehør kategorien.

Ugens Opskrifter:

Jordbær-Rabarber Marmelade Syltede Rødløg Syltede Grønne Tomater med Vanille


  1. Syltede Rødløg

    Syltede Rødløg

    Skræl løgene og skær dem i skiver. Hæld løgene på atamon-skyllede glas. Kog eddike, sukker, salt og peberkorn op. Når det er i kog, slukkes der for blusset, og lagen hældes over løgene, og låget skrues på. Lad dem stå i...

  2. Jordbær-Rabarber Marmelade

    Jordbær-Rabarber Marmelade

    Hæld bærrene i en gryde, og lad dem tø helt op. Hæld sukkeret i - på pakken står der 1:1, men det kan godt blive lidt sødt, så du kan godt nøjes med 800 g syltesukker. Lad det koge op, skru lidt ned og lad det koge 10-12 minu...

  3. Æblegelé

    Skyl æblerne godt, fjern blomsten og stilken. Skær æblet i grove tern. Kom æbler og vand i en gryde og kog op, lad det koge ved svag varme under låg i 30 minutter. Si det derefter igennem en fin si eller et rent bomuldsklæde. H...

  4. Syltede Grønne Tomater med Vanille

    Syltede Grønne Tomater med Vanille

    Skyl tomaterne og prik dem 4 gange med en gaffel. Halvér dem, hvis de er meget store. Kog eddike og vand op i en gryde. Læg tomaterne i og lad dem koge i 5 minutter uden låg. Tag tomaterne op med en hulske. Si eddikelagen og hæ...

  5. Æblegelé

    Skyl æblerne grundigt og fjern blomsten, stilken og kernehuset. Skær æblerne i grove tern. Kom æbler og vand i en gryde og kog op. Lad det koge under låg i 30-45 minutter og si det derefter igennem et klæde (evt. saftsi). Hæld ...

  6. Bananmarmelade

    Mos bananerne. Bland alt undtagen nødderne i en gryde, og lad det koge i 5 minutter. Tag gryden af varmen og skum den godt af. Tag kanelstængerne op, og rør de hakkede nødder i. Hæld marmeladen på atamonskyllede glas, og s...

  7. Syltede Rødløg

    Syltede Rødløg

    Skræl løgene og skær dem i skiver. Hæld løgene på atamon-skyllede glas. Kog eddike, sukker, salt og peberkorn op. Når det er i kog, slukkes der for blusset, og lagen hældes over løgene, og låget skrues på. Lad dem stå i...

  8. Rabarbermarmelade

    Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker, vanillesukker, vand og citronskal. Bring gryden i kog, og skru ned for varmen. Rør rundt i gryden, og lad marmeladen simre et par minutter. Tag gryden af blu...

  9. Syltede Courgetter

    Courgetterne skæres i skiver. Vand og salt røres sammen og hældes over courgetterne. Lad det trække 2-3 timer. Lagen koges sammen. Courgetteskiverne skylles og koges henholdsvis i eddikelagen, til de er klare. (kogetid 8-10 mi...

  10. Syltede Rødbeder

    Vask og kog rødbederne i vand med salt i ca. 40 minutter. Hæld vandet fra, og "chok" rødbederne møre i rigeligt iskoldt vand. Gnub skindet af og skær dem i skiver. Læg rødbederne i rene glas sammen med skiver af peberrod og ...

  11. Brombærsyltetøj

    Brombærrene sættes over svag varme i en gryde med tæt låg, og koges til de er møre - ca. 1 kvarters tid. Sukker, citronsyre og konserveringsvæske røres i, og når sukkeret er helt opløst, er syltetøjet færdigt. Det hældes p...

  12. Gulerodsmarmelade

    Gulerødderne skrabes, skylles og skæres i tynde skiver, der koges møre i vand og derefter pureres. Sukker samt skallen fra 2 citroner og saften fra alle 4 koges sammen med pureen, indtil marmeladen er tilpas jævn. Der tilsættes ...

  13. Hybenmarmelade med Æbler

    Hybenfrugterne skæres i halve og kernerne tages ud med en teske. Skallerne kommes i en gryde med vandet og de koger ved svag varme i et kvarter. Æblerne skrælles, skæres i både og kernehuset fjernes. Æblebådene tilsættes sammen m...