Opskrifter » Tilbehør » Chutneys

Chutneys

10 retter fundet i Chutneys kategorien.

Ugens Opskrifter:

Tomatketchup


  1. Ferskensalsa

    Skær fersken ud i små tern. Pil appelsinen og skær eller klip den i små stykker. Hak chili og rødløg meget fint og bland det sammen i en skål. Tilsæt appelsin- og ferskenstykkerne, citronsaft og hakket koriander. Stil sa...

  2. Frugtsalsa

    Der er ingen mængde på ingredienserne, så prøv dig frem og brug evt. mest af det du bedst kan lide :-) Alt hakkes groft - husk at dræne bønnerne godt. Tilsæt eddike, salt, peber og chili efter smag. Lad salsaen stå i køleskab...

  3. Mango Chutney

    Brug en skarp kniv til at skrælle mangokødet fra stenen, så du får to tykke skiver. Skær på kryds og tværs i frugtkødet uden at skære gennem skrællen. Bøj så skrællen bagud, og skær forsigtigt frugtkødet fra. Glem ikke at sk...

  4. Tomat Chutney

    Kom tamarindemosen i en ovnfast skål. Hæld kogende vand over, til mosen er dækket, og lad den stå i 10 minutter. Brug en teske til at mase mosen og frigøre fibre og frø. Si den derefter ned i en skål. Pres mosen med bagsiden af skee...

  5. Avocado-Mango Salsa

    Mangoen skæres i små stykker, og blandes med 2 modne avocadoer skåret i chunks (små tern). Tilsæt frisk chili, salt, peber og frisk limesaft. Set i "Til Middag Hos Emil Thorup Nyløkke"...

  6. Tomat & Blommerelish

    Skær tomaterne i kvarte. Skær blommekødet i mindre stykker og hak løg og hvidløg. Vask citronen og skær den gule skal tyndt af. Pres saften. Kog alle ingredienserne ved svag varme ca. 1½ time til relishen får en grødet kon...

  7. Tomatsalsa

    Vask tomaterne og hak dem fint. Hak også hvidløgsfed og forårsløg fint. Kom alle delene i en skål og tilsæt persille og olivenolie. Rør rundt så alle dele blandes og smag til med salt og peber...

  8. Mojo-Salsa

    Kom spidskommen, hvidløg, rød chili (befriet for kerner) og paprika i en blender og blend dem. Herefter hældes olie, vand og eddike ved og der blendes en gang til. ...

  9. Romesco Salsa

    Salsaen bliver kraftigere og bedre af at stå, så lav den gerne dagen før - den kan fint holde sig i køleskabet helt op til 3 dage. Begynd med de 2 peberfrugter. De halveres og kernerne fjernes. Læg dem på en bageplade med skind...