Opskrifter » Tilbehør » Chutneys » Mango Chutney


Print opskriften på Mango Chutney Print opskrift

Del på Facebook

Mango Chutney opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mango chutney:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Mango Chutney:

Brug en skarp kniv til at skrælle mangokødet fra stenen, så du får to tykke skiver. Skær på kryds og tværs i frugtkødet uden at skære gennem skrællen. Bøj så skrællen bagud, og skær forsigtigt frugtkødet fra. Glem ikke at skære frugtkød omkring stenen væk.

Opvarm olien i en tykbundet gryde ved svag varme.

Tilsæt mango, ingefær, sukker, eddike, chilipulver og salt, og kog blandingen under omrøring engang imellem, til mangoen er mør.

Tag gryden af varmen, og lad chutneyen køle helt af.

Hæld den kolde chutney i en lufttæt beholder, og opbevar den i køleskab i op til 14 dage.

Mango Chutney opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mango Chutney Print opskrift

Andre spændende opskrifter i chutneys kategorien

Tomatketchup