Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Krydrede Mexicanske Ris


Print opskriften på Krydrede Mexicanske Ris Print opskrift

Del på Facebook

Krydrede Mexicanske Ris opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave krydrede mexicanske ris:



Opskrift indsendt af


Krydrede Mexicanske Ris opskrift

SÃ¥dan laver du Krydrede Mexicanske Ris:

Pil løget og hak det fint.

Rens peberfrugten og hak den fint.

Opvarm olien i en gryde og tilsæt løg og peberfrugt. Steg under omrøring ved jævn varme i 3-4 minutter.

Tilsæt gurkemeje og spidskommen og hæld bouillonen på. Bring det i kog og tilsæt så risene. Skru ned til svag varme.

Lad risene koge under låg til al væsken er absorberet (ca. 20 minutter). Tilsæt så chili og tabasco. Varm det igennem under omrøring, og så er det klar til servering.

Tip! Kan bruges som tilbehør, fyld i tortillas eller som fyld i peberfrugter sammen med tomatsauce.

Print opskriften på Krydrede Mexicanske Ris Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse tilbehør kategorien

Waldorfsalat med Creme Fraiche Krydrede Stegte Ris Hjemmelavet Karrysalat Stuvet Hvidkål Basilikum Pesto Bagte Rødbeder med Timian