Opskrifter » Tilbehør » Saucer » Aspargessovs


Print opskriften på Aspargessovs Print opskrift

Del på Facebook

Aspargessovs opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave aspargessovs:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Aspargessovs:

Skræl aspargesene fra hovedet (hvis hvide bruges) - grønne skal blot skylles.

Skær eller bræk den nederste træede del af og skær resten i 2-3 cm snitter. Kog hvide asparges ca. 6 minutter og grønne ca. 3 minutter i 4 dl af bouillonen.

Ryst 1 dl bouillon og melet til en jævning. Rør den i aspargesene. Bring sovsen i kog ved konstant omrøring og kog den igennem.

Smag til med salt og hvid peber.

Legering: Rør æggeblommerne seje med lidt salt. Sluk for gryden. Rør 2-3 spsk varm sovs i æggeblommerne. Hæld æggeblommerne i gryden ved konstant omrøring. Sovsen må ikke koge, efter at æggeblommerne er kommet i.

Aspargessovs opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Aspargessovs Print opskrift

Andre spændende opskrifter i saucer kategorien

Persillesovs