Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Kartoffelkroketter


Print opskriften på Kartoffelkroketter Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelkroketter opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelkroketter:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kartoffelkroketter:

Varm ovnen til 175°C. Læg bagepapir på en plade.

Skræl kartoflerne og kog dem møre. Pres kartoflerne. Finhak løget. Lad bulguren trække i vand 10 minutter, hæld vandet fra. Bland kartofler, løg, bulgur, æg, ost, purløg, persille, citronskal, citronsaft og peber i en skål.

Bred blandingen ud på en tallerken. Del i 8 lige store dele. Drys et skærebræt med mel og form stykkerne til aflange kroketter. Køl kroketterne 10 minutter i fryseren.

Pisk æg og vand i en skål. Bland rasp og parmesanost. Hæld blandingen på en tallerken.

Vend kroketterne i æggeblandingen. Rul dem i raspen. Køl yderligere 30 minutter. Læg dem på pladen, stænk med olie og bag i 20 minutter. Servér dem varme.

Kartoffelkroketter opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kartoffelkroketter Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kartofler kategorien

Halve Bagte Krydderkartofler Sprøde Kartoffelbåde med Sesam Fyldte Bagte Kartofler med Bacon & Ost Fransk Kartoffelgratin Italienske Flødekartofler Kartoffelpandekage