Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld


Print opskriften på Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld Print opskrift

Del på Facebook

Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bagte kartofler med krydret souffléfyld:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld:

Kartoflerne skylles, prikkes og drysses med havsalt. Bages ved 200°C i ca. 1 time.

Ingredienserne til fyldet (laks, purløg, kapers, soltørrede tomater) blandes.

Der skæres et låg af kartoflerne, hvorefter de udhules. Kartoffelindmaden pureres, smør tilsættes kartoffelfyldet, mælken varmes og piskes i kartoffelfyldet.

Dernæst røres æggeblommerne i og der smages til med salt og peber.

Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i kartoffelfyldet. Fyldet kommes i de udhulede kartofler, der bages ved 175°C i 15-20 minutter.

Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld Print opskrift

Andre spændende opskrifter i vegetariske hovedretter kategorien

Spicy Vegetar Kebab Porrepande med Gulerod Quorn-fileter og Zucchini på Spyd