Madkampen.dk » Ingredienser » Abrikoser

Opskrifter på mad med Abrikoser

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor abrikoser indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Chokoladebar med Kammerjunkere

    Skær abrikoserne i små tern. Hak chokoladen fint, og smelt halvdelen over vandbad. Tag den smeltede chokolade af varmen, og rør resten af chokoladen i. Bland kammerjunkere, græskarkerner og abrikostern i chokoladen. Hæld masse...


  2. Abrikos Is

    Rør kondenseret mælk, fløde, mælk og vanillekorn sammen og kom massen i ismaskinen. Lad isen køre i 20 minutter. Skyl abrikoserne, fjern skrællen og stenen og skær dem i mindre stykker. Blend dem, til du får en fin masse. ...


  3. Marokkansk Kyllingestuvning

    Til 4 personer. Smelt smørret i en pande ved middel varme. Tilsæt hakket løg, presset hvidløg, safran, gurkemeje, kommen, koriander, paprika, peber, cayennepeber og sautér i ca. 10 minutter til løgene er møre. Tilsæt kyllin...


  4. Nem Abrikoskage

    Skyl de tørrede abrikoser og læg dem i en gryde, dæk med vand og kog dem møre, 10-15 minutter. Lad de henkogte abrikoser dryppe af. Rær sukker og fedtstof luftigt. Rør æggene i, ét ad gangen og tilsæt citronsaften. Varm ovnen ti...


  5. Nem Abrikoskage

    Skyl de tørrede abrikoser og læg dem i en gryde, dæk med vand og kog dem møre, 10-15 minutter. Lad de henkogte abrikoser dryppe af. Rær sukker og fedtstof luftigt. Rør æggene i, ét ad gangen og tilsæt citronsaften. Varm ovnen ti...


  6. Smoothie med Jordbær & Abrikos

    Kom alle ingredienserne i en blender. Blend i 1 minut, eller til konsistensen er glat og blød. Hæld i glas og drik med det samme. Opskriften er til 1 person....


  7. Morgenmadssmoothie med Abrikos

    Kom alle ingredienserne i en blender. Blend i 1 minut, eller til konsistensen er glat og blød. Hæld i glas og drik med det samme. Havregrynene i denne smoothie frigiver langsomt energi gennem hele formiddagen, så man er på topp...


  8. Kylling med Frugt- og Bulgurfyld

    Udben kyllingen: 1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af. 2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen. 3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårkn...


  9. Pølsestang

    Til fyldet: Pil løget og hak det fint. Skær baconskiverne i små tern. Tern abrikoser og pølse. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt løget og steg det mørt i 5 minutter. Tilsæt bacon og steg yderligere 5 minutter. Lad blandingen køle ...