Madkampen.dk » Ingredienser » Ananasstykker

Opskrifter på mad med Ananasstykker

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor ananasstykker indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kylling-Karrysuppe med Grøntsager

    Kog kyllingen i vand tilsat en bouillonterning. Gem kogevandet. Brænd karryen af i smør i en gryde. Kom mel ved, og lav det til en melbolle. Lav en opbagning med kogevandet fra kyllingen. Spæd op med ananassaft og fløde. Skær ...


  2. Super Hurtig Ananastærte

    Knus kiksene godt, og bland dem med smørret. Fordel massen i en tærteform, og bag den 10-15 minutter ved 180°C. Blend ananasstykkerne sammen med saften, og bland det med creme fraiche og buddingepulveret. Hæld massen over tærtebu...


  3. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  4. Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges

    Til 4 personer. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i små mundrette bider, og rør det i dressingen sammen med ananas og asparges. Spises som snack/canapé på ristet toastbrød pyntet med kvarte tomater o...


  5. Spidskålssalat med Ananas og Creme Fraiche Dressing

    Snit spidskålen fint og kram den let med hænderne. Hak persillen fint, og vend den i spidskålen sammen med ananasstykkerne. Bland alle ingredienserne til dressingen. Smag til, og vend den i salaten. Stilles på køl indtil serve...


  6. Junglekylling

    Ananasstykker

    Skær kyllingefileterne i strimler. Vend kyllingestrimlerne i en pose med karry, salt og peber. Smelt smørret på en pande, og brun kyllingestrimlerne i ca. 3 minutter. Rør fløde og fond i og lad retten koge i ca. 4-7 minutter m...



  7. Kylling i Karry

    Skær kylling og løg i tern. Steg løgene i margarinen til de er glasklare. Hæld karryen i, og svits det sammen med løgene. Herefter kommes kødet i gryden, og det vendes sammen med løgene. Kødet skal bare brunes lidt, da det ...