Madkampen.dk » Ingredienser » Bladselleri

Opskrifter på mad med Bladselleri

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor bladselleri indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sense - Grøntsagsbearnaise

    Kog grøntsagerne møre. Hæld det hele i en foodprocessor, og kør det til en jævn masse. HF 1-2: blomkål, løg, gulerod, bladselleri HF 3: HF 4: Fedt: smør Smagsgiver: bouillonterning, salt, estragon, bearnaise essens...


  2. Rebild Salat

    Bland ingredienserne til dressingen. Vend de snittede grøntsager i. Salaten kan holde sig et par dage i køleskabet....


  3. Hvidkålssalat med Skinke

    Til 4 personer. Snit kålen fint. Skær forårsløg og bladselleri i små tern. Skær skinken i tern. Rør mayonnaisen med creme fraiche og smag den til med citronsaft, salt og peber. Servér evt. salaten med lidt brød til....


  4. Salat med Pære & Blåskimmelost

    Du skal bruge den mængde af de forskellige ingredienser, som du synes passer. Skyl rucolaen. Skær pære, æble og selleri i mindre tern. Bland frugterne sammen med salaten i en skål. Drys med blåskimmelost og hakkede valnød...


  5. Blomkålsmuffins

    Blend blomkål og gulerod til det ligner ris. Steg bacon på panden i lidt olie. Tilsæt løget og vend det lidt rundt. Tilsæt blomkålsblandingen, cherrytomater og bladselleri. Lad det simre nogle minutter. Tilsæt krydderier og ...


  6. Waldorfsalat med Piskefløde

    Pisk fløden til skum. Bland creme fraiche og flødeskum. Smag til med citronsaft og sukker. Skræl æblerne og skær dem i tern. Skær selleri i skiver. Del vindruerne. Bland forsigtigt æbler, selleri, vindruer og valnødder i....


  7. Æblesalat med Hvedekorn

    Hæld vandet i en gryde og bring det i kog. Kom hvedekerner, salt, peberkorn og laurbærblad i gryden og kog hvedekernerne i 20-25 minutter ved svag varme til de er møre. Hæld dem i en sigte, og lad dem dryppe af. Hæld hvedekernern...


  8. Kødsauce med Syltede Paprika

    Varm olien i en stor gryde. Svits løg og hvidløg. Hæld de tørre krydderier i og steg dem med lidt. Put kødet i og lad det brunes let. Gør bouillonen klar. Hæld frisk basilikum og bladselleri i, og rør godt. Hæld de sylt...


  9. Kyllinge-Karrysuppe

    Skræl og skær gulerødderne, persillerødder/pastinakker og kartoffel i tern. Skær bladselleri i små stykker. Svits i en stor gryde løg, hvidløg, gulerødder, persillerødder, kartoffel og bladselleri. Drys karry og mel over de ...


  10. Mexikansk Salat

    Skær salaten i tynde strimler og bladsellerien i skiver. Vask og skyl porren grundigt, og skær den i tynde skiver. Skær peberfrugterne i tern. Fjern stene og skrallen fra avokadoerne, og skær kødet i mindre tern, som vendes i...


  11. Waldorf Light

    Halvér druerne, skær bladselleri i skiver og skræl æblet og skær det i tern. Bland sennep, creme fraiche og citronsaft i en skål. Bland dressingen med druer, selleri og æble og smag til med salt, peber og citron. Drys til sidst...


  12. Fiskelagkage

    bladselleri

    Kog bulguren efter anvisning på pakken (ca. 20 minutter). Optø rejerne og ærterne. Kog æggene i 9 minutter. Tag 100 g rejer og 50 g ærter fra. Hak de resterende rejer groft, og findel tunen. Pil æggene og skær dem ud med...



  13. Italienske Frikadeller

    Skær skorpen af toastbrødet, og læg det i blød i bouillonen. Rør det udblødte toastbrød sammen med kødet, og tilsæt æg og ost. Tilsæt herefter rosmarin, persille, hvidløg, salt og peber. Del farsen i 20-25 portioner, og tr...


  14. Salat med Æble & Knoldselleri

    Pisk sennep og eddike sammen. Tilsæt langsomt olien i en lind strøm, mens du pisker konstant. Smag til med salt og peber, og stil til side. Skræl og del knoldsellerien i kvarte. Snit den fint på et mandolinjern eller med en skarp kni...


  15. Madpandekager med Tomatsovs & Ost

    Giver ca. 8 stk. Pisk æg, salt og de to meltyper sammen. Tilsæt mælk lidt ad gangen og pisk dejen ensartet. Lad den hvile i køleskab i ca. 30 minutter. Rør evt. mælk eller lidt vand i, hvis dejen er for tyk. Varm panden godt op ...


  16. Sandwich med Pocheret Kyllingesalat

    bladselleri

    Til 4 personer. Skær løget i nogle mindre stykker. Put løg og kylling i en gryde, og dæk med vand, så der er ca. 2 cm over kødet. Krydr med salt Bring vandet i kog, læg låg på og skru ned til medium-svag varme, og lad det ...



  17. Pastasalat med Laks

    bladselleri

    Til 4 personer. Begynd med at lave dressingen. Rør sukker, sennepspulver og citronsaft godt sammen. Hæld olivenolien i - lidt ad gangen, og pisk indimellem til det er helt emulgeret. Rør hakket dild i, og smag til med salt og peber. ...



  18. Æblesalat med Karry

    bladselleri

    4 personer. Skær æblerne i kvarte og fjern kernehuset - æblerne skal ikke skrælles. Skær dem derefter i tynde både. I en skål blandes nu saften fra citronen, piskefløden og karryen. Det røres godt sammen. Smag til med salt og...



  19. Spaghetti med Italiensk Kødsauce

    4 personer. Varm olien i en rummelig gryde eller sautérpande og steg kødet 3-4 minutter, mens der røres i det. Skræl løg, bladselleri og gulerødder. Løg og bladselleri skæres i tynde skiver og gulerødderne skæres i tern. ...


  20. Skinketern i Karry

    2 personer. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien i en gryde ved god varme. Tilsæt karry. Brun skinketernene på alle sider. Tilsæt finthakket løg og hvidløg og lad det stege med et par minutte...


  21. Grøntsagsfond

    Kom alle ingredienserne i en stor gryde, og dæk med vand. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand, så det står 2½ cm over grøntsagerne. Bring vandet i kog, skru ned, og lad det simre. Fjern eventuelle urenheder med en skummeske, og lad ...


  22. Grøntsagssuppe med Oksekød

    4-6 personer. Læg skankerne i en stor gryde, og dæk med koldt vand. Lad det simre 2 timer. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre videre under jævnlig omrøring, til grøntsagerne er møre (ca. 45 minutter). Tag skan...


  23. Kyllingesuppe med Nudler

    4-6 personer. Læg kyllingen i en stor suppegryde. Tilsæt laurbærblade, peberkorn og hvidløg, og dæk med vand. Bring gryden langsomt i kog ved middel varme. Skru ned, og lad det simre 40 minutter, til kyllingen er kogt. Tag kyllin...


  24. Canadisk Tomatsuppe

    4 personer. Varm olien op i en stor gryde. Tilsæt løg og hvidløg, og sautér, til det begynder at karamellisere, men uden at det tager farve. Tilsæt tomater, bladselleri, nelliker, persille, basilikum, hvid peber og sukker. Br...


  25. Kylling Chop Suey

    Skær kyllingekødet i strimler. Svits kødet i olie, uden at det tager farve. Snit porre, bladselleri, løg og kinakål og tilsæt det. Skær champignon i skiver og tilsæt dem sammen med 2 dl bouillon. Lad retten småsnurre 2-...