Madkampen.dk » Ingredienser » Champagne

Opskrifter på mad med Champagne

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Champagne indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Creme Ninon - Fransk Ærtesuppe

    Kog bouillonen op og tilsæt ærterne. Kog suppen i 5-10 minutter. Blend retten, så den er ensartet og flot. Anret suppen på en varm tallerken på følgende måde: Først varm suppe, så 2 spsk letpisket flødeskum og til sidst, li...


  2. Pink Champagne Kage

    Dej: Sigt mel, bagepulver og salt sammen. Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Rør melblandingen og champagne i, lidt ad gangen, til en glat masse. Marengs: Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret...


  3. Creme Ninon (Ærtesuppe med Champagne)

    Bælg ærterne, og giv dem en tur i blenderen. Kom de blendede ærter i gryden, tilsæt bouillon, salt og peber. Lad det koge op. Når det er kogt op er suppen færdig. Lad suppen afkøle til næste dag. Pisk fløden til flødesk...


  4. Champagnesorbet

    champagne

    Kog en lage af sukkeret og vandet. Skræl citronen meget tyndt og lad skallen trække i den varme lage. Når sukkerlagen er helt kold, fjernes citronskallen og champagnen tilsættes. Frys sorbeten og rør i den nogle gange under...