Madkampen.dk » Ingredienser » Cherrytomater

Opskrifter på mad med Cherrytomater

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor cherrytomater indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sense - Pizza med Blomkålscreme

    Til 4 personer. Tænd ovnen på 205°C varmluft. Del blomkålen i buketter, og kom dem i en gryde, og hæld kogende vand over. Kog blomkålen i 5 minutter, til den er helt mør. Hæld vandet fra, og kom blomkålen i en blender. Ble...


  2. Pandeguf

    Til 1 person. Hak løget og skær champignonerne i kvarte. Svits løg og svampe i smørret, til de begynder at tage farve. Tilsæt pølserne og lad dem svitse med et par minutter. Tag dem af panden igen. Krydr med oregano, salt og ...


  3. Tacotærte

    Steg oksekødet i en smule olie i en gryde sammen med tacokrydderiet. Hæld en øl ud over kødet, så det kan trække ind i kødet. Læg en tortilla i et ildfast fad. Fyld den med kød, hakket løg, hakket tomat og revet ost. Læg...


  4. Ristede Kartofler med Bønner & Mayo

    Til 4 personer. Skrub kartofler og vend dem med spidskommen og olivenolie. Læg dem i en bradepande med bagepapir og bag dem i 30 minutter ved 200°C Blanchér bønnerne i 5 minutter i letsaltet vand. Skyl dem med koldt vand. De...


  5. Avocadobrød med Æg & Bacon

    Rist brødskiverne let. Brug avocadoen som smør på brøddet. Tilføj bacon og spejlæ¦g ovenpå. Slut af med et par tomater samt et godt drys salt og peber...


  6. Penne med Asparges & Bacon

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Steg bacon på panden til det er næsten sprødt. Så tilsættes løg og hvidløg, som steger med, til baconternene er sprøde. Svits aspargesstykker, broccolibuketter, gulerodsskiver og tomat...


  7. Blomkålsmuffins

    Blend blomkål og gulerod til det ligner ris. Steg bacon på panden i lidt olie. Tilsæt løget og vend det lidt rundt. Tilsæt blomkålsblandingen, cherrytomater og bladselleri. Lad det simre nogle minutter. Tilsæt krydderier og ...


  8. Bønnesalat med Fetaost & Oliven

    Bønnerne nippes (begge ender fjernes). Kog dem i godt saltet vand til de er lige netop møre (5-7 minutter). Herefter afkøles de i isvand. Dryp bønnerne godt ad, og del dem i 2. Pil løget, del det i halv og skær det i tynde sk...


  9. Spicy Vegetar Kebab

    Cherrytomater

    Læg Soya Bites i blød i kogende bouillon i 5-8 minutter. Hæld derefter væden fra og lad bites afdryppe i en si. Skræl rødløg og skær det i smalle både. Bland olie og kebabkrydderi og put det på panden, steg løg let og t...



  10. Porrer i Fad med Bacon

    cherrytomater

    Rens porrerne og halvér dem. Kog dem i 8 minutter i bouillonvand. Lad dem køle af i 5-10 minutter. Halvér baconstrimlerne og svøb dem om midten af hver porre. Læg dem i et fad side om side. Pisk æggeblommer og mælk sammen. Drys...



  11. Pastasalat med Pestodressing

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rør ingredienserne til dressingen sammen - smag dig frem alt efter hvor stærk/syrlig du gerne vil have dem. Hæld den ønskede mængde fyld i, når pastaskruerne er helt afkølede, og vend d...


  12. Varm Salat med Spinat, Peberfrugt & Mandler

    Skær peberfrugten i store tern, tomaterne i halve, gulerødder i tynde strimler og rødløg i fine både. Rist mandlerne et par minutter på en tør pande. Steg gulerødder, løg og peberfrugter ved god varme i 3-4 minutter i oliveno...


  13. Cherrytomater med Feta & Basilikum

    Cherrytomater

    Skyl tomaterne og del dem på det tykke led. Samt tomaterne igen, hvor du lægger et stykke fetatern og et basilikumsblad imellem hver tomat. Sæt en tandstik i, så de kan holde sammen....



  14. Tomatsalat med Fetaost

    cherrytomater

    Skyl tomaterne og halvér dem. Skær løget i fine små tern. Skær fetaosten i små tern - brug ca. 1/3 af pakken. Drys med lidt olivenolie, salt og peber og vend forsigtigt rundt....



  15. Bønnesalat med Rødløg & Tomater

    Bring rigelig letsaltet vand i kog og kog bønnerne uden låg ca. 3 minutter. De skal stadig være sprøde. Kom bønnerne i koldt vand, dræn dem og lad dem dryppe af. Pisk olie og eddike sammen og smag til med sukker. Vend marina...


  16. Light Kartoffelsalat

    4 personer. Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 10-15 minutter. Lad dem køle af. Bland A38, fromage frais, løg og sennep. Smag til med salt, peber, citronsaft og karry. Skær kartoflerne i tern, og bland dem i dressi...


  17. Fyldte Fiskepeberfrugter

    Til 2 personer. Hæld vandet fra tunen og rør den med torskerogn, smør, flødeost og creme fraiche til en ensartet masse. Klip dilden i og smag til med citronsaft, salt og peber. Halver peberfrugterne, fjern kerner og stok og fy...


  18. Drengerøvsgryde

    cherrytomater

    Snit løgene fra top til bund Skræl og skær gulerødderne i skiver Rens champignonerne og skær dem i kvarte Skær peberfrugten i store tern Skær tomaterne i både Varm en gryde med olie godt op. Tilsæt kødet (ungkvæg) og lad d...



  19. Omelet med Hytteost & Sprød Rissalat

    4 portioner. * Risene skal være en blanding af løse og vilde ris. Skær radiser, gulerødder og tomater i små tern. Bland risene med radiser, gulerødder, tomater, pesto, salt og peber. Lad rissalaten trække mindst 15 minutter ...


  20. Hurtige Pizzamuffins

    Ca. 10 stk. Kom tomaterne i en skål og blend det sammen med hvidløg, salt, basilikum og sukker - smag til. Rul pizzadejen ud og kom tomatsaucen på. Drys derefter pepperoni, skinke og ost på. Rul dejen til en roulade, og skæ...


  21. Rejeroulade med Spinat

    8 personer. Bag smør og mel sammen i en gryde, spæd op med mælk og fløde under piskningen og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen. Pres al væden ud af spinaten, og rør den i gryden sammen med æggeblommer, s...


  22. Sejruller i Karry-Kokossovs

    Til 5 personer. Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold dem varme. Rul sejfileterne sammen, og brun dem på alle sider i 1 spsk olie i en dyb pande. Læg dem til side, mens sovsen laves. Kom resten af olien på panden og svit...


  23. Pikant Kylling

    cherrytomater

    Svits løg og bacon på en pande, til løgene er klare og baconen er sprødt. Svits herefter kyllingestykkerne. Fordel kyllingen i et ovnfast fad, og læg herefter løg/bacon over. Skær peberfrugten i tern og halvér cherrytomater...



  24. Nem Pastasalat med Kalkun

    4 personer. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Skær bønnerne i 2-3 cm lange stykker. Put bønnerne ned i gryden til pastaen de sidste 2 minutter af kogetiden. Hæld både pasta og bønner over i et dørslag, så vandet løber...


  25. Nem Pastagratin med Skinke

    Forvarm ovnen til 200°C. Varm vand op i en stor gryde. Tilsæt salt og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Tilsæt melet og bland godt. Svits blandingen i 1 min...