Madkampen.dk » Ingredienser » Durummel

Opskrifter på mad med Durummel

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor durummel indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Koldthævede Morgenboller med Durum

    Bland gæren i vandet og tilsæt salt, olie og durummel. Tilsæt hvedemel til røreskeen kan stå selv. Tilsæt gerne lidt havregryn også. Dæk skålen med et låg eller film, og stil dejen i køleskabet. Næste morgen tændes ovn...


  2. Koldhævet Franskbrød

    Gæren røres ud i det kolde vand. Olie, salt og honning tilsættes. Herefter kommes havregryn og durummel i blandingen og til sidst røres hvedemelet i, lidt ad gangen til dejen er klistret uden at falde helt sammen. Herefter komm...


  3. Tyrkisk Pizza med Yoghurt-Mynte Sovs

    Ælt dejen sammen og lad den hæve i 30 minutter. Rul den ud til 1 stor eller 2-3 små mindre pizzaer. Steg løg, hvidløg og kød i olie og tilsæt tomater, citronskal, salt og peber og hæld kødsovsen over dejen. Bag ved 210°C ...


  4. Nemme Ciabattaboller

    14 stk. Bland gær, vand og salt og tilsæt durummelet. Bliv ved med at røre rundt, til melet er opløst. Tilsæt derefter hvedemelet, og rør, til dejen er ensartet. Den skal stadig være våd. Dæk dejen til, og sæt den i køl...


  5. Kartoffelpizza med Rosmarin

    * Rosmarinsalt laves af 1 spsk havsalt og 2 spsk friske rosmarinblade som stødes sammen. Rør gær glat med vand, tilsæt mel, rosmarinsalt og olie, og ælt alt til en glat dej, og lad den hvile lunt i ca. 1 time. Tryk dejen ud til e...


  6. Grydebrød med Øl

    Opløs gæren i vandet og tilsæt øl, honning og salt. Rør godt rundt og bland de 2 slags mel i. Rør rundt til dejen er ensartet. Den skal være meget klistret. Lav dejen hæve varmt og tildækket i minimum 12 timer. Tag dejen u...


  7. Aspargestærte med Skinke

    Rør gæren ud i vand og olivenolie. Tilsæt mel og salt, og rør godt. Del dejen i 4 stykker, og rul dem som pizza bunde, og læg dem på bageplader med bagepapir. Blanchér aspargesene i kogende vand i 2-3 minutter - lad dem dryppe ...


  8. Focaccia (opskrift fra Føtex)

    durummel

    3 stk. Opløs gæren i vandet, tilsæt olie, havsalt, hvedemel og durumhvedemel. Da durummel er en meget hård og grov melsort, er det meget vigtigt, at dejen æltes godt og længe. Dæk skålen med et viskestykke og lad dejen hvile ...



  9. Grissini

    Ca. 36 stk. Forvarm ovnen til 200°C. Smuldr gæren i 1 dl lunkent vand i en lille skål. Lad det stå 5-10 minutter, til gæren er opløst. Bland mel og salt i en stor skål, lav en fordybning i midten, og hæld olivenolie og den ...


  10. Majspurésuppe med Nachos

    Til 6 personer. Tænd ovnen på 200°C Afdryp de optøede majs og bland dem sammen med forårsløg, hvidløg og durummel (eller semolina) i en foodprocessor til en fin puré. Du skal muligvis gøre det ad 2 omgange. Bring puréen i...


  11. Støbejernsbrød

    Opløs gæren i vandet. Tilsæt de resterende ingredienser, og ælt dejen godt. Sættes til at hæve i 12 timer. Dejen hældes ud på et meldrysset bord og foldes et par gange. Efterhæver i 2 timer. Ovnen forvarmes til 250...


  12. Burgerboller III

    Det hele blandes (prøv dig frem med mængden af mel ved at skiftes til at tilsætte hvede-, grahams-, og durummel) og stilles køligt natten over, hvorefter dejen formes til flade boller. Bollerne hæves en times tid og bages ved 200°C...