Madkampen.dk » Ingredienser » ForÃ¥rsløg

Opskrifter på mad med Forårsløg

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor forårsløg indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Pølsegryde med Pasta

    Kog pastaen efter anvisning på pakken, dog skal den ikke koges helt ud. Der må gerne være lidt bid i den. Mål 2½ dl af kogevandet fra pastaen fra, og hæld pastaen i et dørslag. Steg baconternene sprøde i en stegegryde. Skær g...


  2. Cremet Pastasalat med Karry & Bacon

    Til 3 personer. Bring en gryde med vand og salt i kog, og tilsæt pastaen. Kog den efter anvisningen på posen. Hak løg og peberfrugt fint. Steg baconternene og læg dem på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Rør ingredien...


  3. Gylden Blomkål

    Til 1 person. Hak blomkålen fint og sautér den i smørret sammen med gurkemeje og chili ved jævn varme i 5 minutter. Krydr med salt og lad det køle af. Skær peberfrugten i tern og forårsløget i tynde skiver, og vend dem i bl...


  4. Hurtig Grøntsagssuppe med Krydret Kylling

    Til 1 person. Skær kyllingekødet i mindre stykker og rist dem gyldne i olien sammen med chili, paprika og salt. Tag kødet op, tilsæt grøntsager og bouillon og lad det koge under låg i 15 minutter. Blend suppen med flødeost, ...


  5. Hvidkålssalat med Skinke

    Til 4 personer. Snit kålen fint. Skær forårsløg og bladselleri i små tern. Skær skinken i tern. Rør mayonnaisen med creme fraiche og smag den til med citronsaft, salt og peber. Servér evt. salaten med lidt brød til....


  6. Tacotærte

    Steg oksekødet i en smule olie i en gryde sammen med tacokrydderiet. Hæld en øl ud over kødet, så det kan trække ind i kødet. Læg en tortilla i et ildfast fad. Fyld den med kød, hakket løg, hakket tomat og revet ost. Læg...


  7. Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso

    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær forÃ¥rsløg i skiver og peberfrugt i tern. Bland det med kartoflerne. Skær osteskiverne i mindre stykker, og fordel dem godt i kartoflerne. Hæld bouillon og fløde pÃ¥. Krydr mÃ...


  8. Kylling med Hyldeblomst & Mandler

    Til 4 personer. Rist mandlerne på en pande uden fedtstof i 3-5 minutter. Drys med lidt salt og stil dem til side. Smelt smørret i en sauterpande og steg kyllingekødet i ca. 6 minutter. Tag kødet op. Kog pastaen uden låg i ca. ...


  9. Chilitærte

    Til 4 personer. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæ¦t salt og vand og saml hurtigt dejen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). La...


  10. New Orleans Coleslaw

    Finsnit hvidkålen. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skær selleri i grove tern og forårsløget i tynde strimler. Rør mayonnaisen med kærnemælk, ahornsirup og eddike, og hæld det over grøntsagerne. Smag til med salt ...


  11. Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce

    forårsløg

    Til 4 personer. Form oksekødet til 4 hakkebøffer, drys med salt og peber og brun dem i olie på en pande. Læg bøfferne i et fad. Kom bacon på panden, og steg det til det er næsten sprødt. Tilsæt hakket løg og hvidløg og svit...



  12. Oksekød med Karry & Kokosmælk

    Varm olien i en sauterpande. Brun kødet i olien ved høj varme. Pres hvidløget og bland det sammen med kødet. Tilsæt karry og (evt.) gurkemeje. Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Kom dem i pand...


  13. Pizza Æggemuffins

    forårsløg

    8-10 stk. Pisk æggene sammen med mælk, bagepulver og ost. Krydr med salt og peber. Vend bacontern, peberfrugt og forårsløg i. Fordel massen i 8-10 silikoneforme smurt med lidt olie. Læg en skive pepperoni på toppen af hver. ...



  14. Kalkungryde med Mornaysauce

    4 personer. Skær squashen i tern, broccolien i små buketter og forårsløgene i skiver. Lad olien blive varm i en pande, og brun kødet (skåret i tern) i ca. 2 minutter. Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Ve...


  15. Salat med Pære & Blommer

    Hak valnøddekernerne og osten groft. Bland det sammen med forårsløg, basilikum og limesaft. Stil de krydrede valnødder tildækkede i køleskabet i mindst 15 minutter. Fjern kernehuse og sten fra frugterne og del dem i både. Va...


  16. Rød Karrythaisuppe med Nudler

    Steg ingefær, chili, hvidløg, løg og karrypasta i en gryde i rigeligt olie. Hæld kokosmælken ved. Snit forårsløg og peberfrugt og hæld i. Smag til med bouillon og fiskesovs. Hæld suppehornene i, og lad suppen simre let,...


  17. Svensk Pølseret med Pasta

    Snit forårsløgene fint og hak løget. Skær pølserne i skiver på skrå. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken. Opvarm olie og smør på en pande og kom pølsestykkerne på. Brun dem godt, og kom derefter forårsløg og rø...


  18. Grøn Grill-Sauce

    Bland surmælksproduktet og mayo. Blend persille, mynte, forårsløg, hvidløg og drueagurker. Smag til med salt. Serveres til et stykke godt kød, evt. grillet....


  19. Spidskålsflan med Bacon

    4-5 personer. Snit kålen fint, og skær løgene i tynde skiver. Blanchér grøntsagerne 2 minutter i kogende, letsaltet vand. Lad kål og løg dryppe af i en sigte. Klip baconen i strimler, og rist dem sprøde på en pande. Lad de...


  20. Kylling i Rød Karry

    4 personer. Skær kyllingen i tern og hak løget. Skræl og skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler. Skær forårsløgene fint - de skal bruges til pynt. Kom olien i en mellemstor gryde sammen med karrypasta og s...


  21. Æggeroulade med Ost

    Ryst mel og mælk sammen og kog det op i en gryde. Tag gryden væk fra blusset og pisk æggeblommen i sammen med salt, peber, sennep og paprika. Pisk æggehviden stiv og vend den rundt i massen. Bred dejen ud på et stykke bagepapi...


  22. Mørbrad på Svensk

    Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 3-4 cm tykke bøffer. Bank dem let med håndroden. Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i lidt fedtstof på en pande. Læg dem i et ildfast fad. Rens champignonerne og skær...


  23. Tunfrikadeller med Kartoffelmos

    forårsløg

    Del tunen i små stykker og rør kartoffelmos, sennep, forårsløg, persille og krydderier i. Bland godt. Dyp hænderne i mel, og form blandingen til 8 frikseller. Stil dem på en tallerken, dæk med film og stil dem i køleskabet en hal...



  24. Pasta med Grønne Asparges & Radiser

    Rør flødeosten sammen med basilikumspestoen. Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken. Rens og skær asparges i ca. 3 cm stykker (med skrå ender) samt forårsløg i tynde ringe. Lad asparges og forårsløg koge med pas...


  25. Kartoffelsalat med Radiser & 3 Slags Løg

    Skræl og kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Skær dem i kvarte. Gør radiserne rene, og skær dem i tern. Gør forårsløgene rene, og skær dem i tynde skiver. Pil løget, og skær det i meget fine tern. Rør skyr sammen ...