Madkampen.dk » Ingredienser » Fyld:

Opskrifter på mad med Fyld:

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Fyld: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Stegt Kalkun (12-14 pers.)

    Gør kalkunen i stand. Hak løget fint. Skær bladselleri og champignon i tynde skiver. Skræl æblerne og skær dem i tern. Svits løget i smør. Tilsæt bladselleri, champignon og æbler. Svits det i 2-3 minutter. Afkøl det lidt. Udbl...


  2. Sachertærte

    Rør margarine og flormelis hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne én ad gangen. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend sukkeret i. Kom hviderne i chokoladed...


  3. Chokoladeroulade

    Pisk æggene og den ekstra æggehvide med sukker til det bliver en let og luftig æggesnaps. Bland de tørre ingredienser og kom dem i æggesnapsen. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag ca. 10 minutter ved 225°C. ...


  4. Fyldte Kartofler med Bacon

    Skrub kartoflerne rene og tør dem. Gnid dem med lidt olie og læg dem i et fad på salt, eller på en rist over en bradepande. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 1 time ved 225°C. Steg bacon og løg til fyldet. Skær et låg af de bag...


  5. Bondeomelet

    Skær kartoflerne i skiver og steg dem med det hakkede løg og den fintskårne bacon (eller røget skinke) i fedtstof. Pisk æggene let med vand. Krydr og hæld æggemassen over kødet og kartoflerne. Bag omeletten ved svag varme. ...


  6. Løgtærte

    Beklæd et stort tærtefad med dejen. Pil løgene og hak dem fint. Kog dem klare i fedtstoffet, sval af. Pisk mel, æg og fløde sammen. Tilsæt kommen, salt og peber. Kom løgene i. Fordel fyldet over dejen og drys skinkestrimler ove...


  7. Madpandekager med Skinkefyld

    Fyld:

    Pisk æggene med lidt af mælken. Krydr. Pisk melet i og tilsæt resten af mælken. Lad dejen hvile lidt. Skær imens skinken i små terninger. Pil og hak løgene fint. Svits skinke og løg i lidt olie. Pres hvidløget over. Krydr god...



  8. Skinkepirog

    Rul dejen ud til en rund plade ca ½ cm tyk. Læg den på en smurt bageplade. Bland skinketerningerne med revet ost, sennep, æggeblomme og fløde. Vend risene i. Læg fyldet på en ene halvdel af dejpladen, pensl kanten med sammenpis...


  9. Mørbradpie

    Hak fedtstoffet ud i melet. Tilsæt et halvt æg og ælt dejen hurtigt sammen. Lad dejen hvile koldt ca. 15 minutter. Skær mørbraden i tynde skiver, og brun dem godt i varmt fedtstof. Skru lidt ned for blusset. Tilsæt de hakkede lÃ...


  10. Lakserulle med Flødeost

    Fyld:

    Ingredienserne til dejen piskes sammen og hældes i en bradepande med bagepapir. Bages 30 minutter ved 200C°. Smør flødeosten ud på den afkølede dej og fordel rucola herpå. Læg lakseskiverne i et lag og rul sammen. Pak den ind i f...



  11. Fredagsruller

    Bland mel og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet smør og pisk dejen godt sammen. Bag pandekager. Smelt smørret i en tykbundet gryde, svits grøntsagerne få minutter og damp dem møre under låg i ca. 4 minutter. Afkøl grøntsagerne l...


  12. Sankthans Marengs

    Pisk æggehviderne stive. Kom eddike og sukker i, og pisk til marengsen er sej. Vend hurtigt hasselnødderne (nemmest med flager) i, og læg massen som et bjerg 20-25 cm i diameter på en bageplade med bagepapir. Bag marengsen ca. 1 time...


  13. Broccolisalat lavet som Pastasalat

    Fyld:

    Nok til 8-10 personer Steg baconen, og læg den på noget fedtsugende papir. Bland alle ingredienserne til dressingen. Kog pastaen al dente (med lidt bid i) sammen med rigeligt salt. Skær løgene i små tern og del broccolien i...



  14. Schweizisk Nøddekage

    Dej: Margarine og sukker røres blødt. Æg og salt røres i. Melet tilsættes og æltes ind i dejen. Dejen hviler mindst 1 time. Fyld: Sukkeret smeltes i en gryde, varmes til det er gyldent og tages fra varmen. Vanlødder og...


  15. Grahamspandekager med Tunfyld

    Grahamsmel, mel og mælk piskes sammen. Æg og salt piskes i. Dejen bages som 10-12 tynde pandekager. Fyld: Franskbrødskrummerne udblødes ca. 10 minutter i fløden. Løg, olie og tomatpuré røres i, og fyldet smages til med sal...


  16. Skinkesnegle (ca. 30 stk)

    Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie, salt og mel - ælt godt. Stil dejen til hævning i 30 minutter under et klæde. Bland imens ingredienserne til fyldet. Slå dejen op, og rul den ud til en stor firkant. Fordel fyldet på de...


  17. Roulade med Is

    Pisk æg og sukker skummende. Sigt mel, kakao og bagepulver i. Rør chokolade der er smeltet sammen med fedtstof i. Hæld dejen i en bradepande eller smurt papirform (lavet af bagepapir og papirclips) ca. 28x35 cm. Bag kagen ca. 5 m...


  18. Havregrynskage

    Æg og sukker piskes. Margarine og mælk koges og kommes afkølet i, til sidst tilsættes bagepulver, vanillesukker og mel. Bages ved 200°C i ca. 20 minutter. Til fyld: De første 4 ting smeltes i en gryde, havregryn kommes i til si...


  19. Minitærter med Ost

    Kør mel og fedtstof i tern i en køkkenmaskine til en smuldrende masse. Tilsæt æggeblomme, salt og vand og kør, til dejen samler sig til en kugle. Pak dejen i plastfolie og lad den hvile på køl i 30 minutter. Skær forårsløgene i...


  20. Rustik Løgpizza

    Varm ovnen til 225°C. Beklæd derpå en plade med bagepapir (ca. 30x25 cm). Pil og skyl løg og forårsløg og skær begge dele i tynde skiver. Pil og pres 1 af hvidløgsfeddene. Varm lidt olie på en pande og steg løgblandingen ved sv...


  21. Hvedeknopper - Varme Hveder

    Fyld:

    Mel og bagepulver sigtes sammen. Smør hakkes i. Sukker og æg røres samen med mælken - det meste hældes i melet. Resten gemmes til pensling. Dejen æltes til den slipper skålen. Den rulles ud på et meldrysset bord til en plade, ...



  22. Bananpie

    Smuldr småkager og bananchips. Smelt fedtstoffet og bland det med kager og bananchips. Tryk dejen ud i en form (24 cm i diamter). Stil formen i køleskabet. Riv chokoladen groft. Pisk cremen igennem og rør den revne chokolade i. Bla...


  23. Fransk Citrontærte

    Sæt ovnen på 150°C. Smør en form (20x28 cm). Lad mørdejen tø lidt op. Bland mandler og farin. Drys halvdelen af blandingen over dejen. Rul dejen ud på et melet bord. Vend dejen. Drys resten af blandingen på og rul ud. Beklæd formen...


  24. Jordbærkager (butterdej)

    Læg butterdejspladerne ved siden af hinanden, dæk dem med et klæde og lad dem tø op. Del pladerne og læg dem på en plade med bagepapir. For at kunne løfte et låg ud af butterdejen, skærer man et 1 cm mindre rektangel inde i dejp...


  25. Parmesan- & Hvidløgsboller

    Sæt ovnen på 225°C. Smuldr gæren ud i en skål eller foodprocessor. Hæld vandet på og rør til gæren er opløst. Tilsæt olie, salt og melet, lidt ad gangen til dejen slipper skålen. Lad den hæve ved stuetemperatur på et sted ...