Madkampen.dk » Ingredienser » Hakkede tomater

Opskrifter på mad med Hakkede tomater

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hakkede tomater indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad

    Hak løg og hvidløg fint, og svits det på en varm pande med lidt olie. Tilsæt det hakkede oksekød. Tilsæt de hakkede tomater. Skyl dåsen med lidt vand, og hæld også det ved. Tilsæt så krydderier: spidskommen, oregano, timian...


  2. Kylling med Peanutbutter

    Del kyllingen i 8 stykker. Kom lidt olie en stor gryde. Hak løg og peberfrugt fint og kom dem i den varme olie. Rør lidt og tilsæt derefter cayenne peber. Kom så kyllingestykkerne ned i gryden med kødsiden ned til den er brun. ...


  3. Lasagnette med Fuldkornspasta

    Hak løg og hvidløg. Hæld lidt olie i en gryde og steg løgene heri. Tilsæt det hakkede oksekød og svits til det er færdigt. Tilføj så krydderierne og tomatpuréen. Tilsæt hakkede tomater, vand og madlavningsfløde og kog s...


  4. Baconruller af Kylling

    Kom kødet i en skål med krydderierne og olivenolie og bland det sammen. Lad det stå i køleskabet natten over. Hak bacon og løg, og vend det i kødet sammen med æg og hvidløg. Bland det hele godt. Lad kødet hvile i køleskabet. ...


  5. Nem & Cremet Tomatsuppe

    Til 4 personer. Svits løg, hvidløg og basilikum i olien, til løgene er klare, men uden at de tager farve. Tilsæt dåsetomater, krydderier og sukker. Tilsæt bouillon og lad suppen simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutt...


  6. Amerikansk Suppe

    Til 4 personer. Svits karry i margarine (eller smør). Halvér løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med presset hvidløg. Tilsæt tomat, fersken skåret i tern, ferskensaft, fløde og grøntsagsbouillon. Bring su...


  7. Sense - Italienske Kødboller

    Rør ingredienserne til farsen sammen. Steg løg og hvidløg i lidt karry og smør. Hæld tomaterne på. Smag til med lidt piskefløde. Form kødboller, og læg dem i panden. Lad det hele simre i ca. ½ time. Vend kødbollerne, når d...


  8. Sense - Tortillapizza med Hakket Oksekød

    Hakkede tomater

    Tænd ovnen på 180°C Lav en ordentlig portion fyld (af oksekød, løg, hvidløg, porre, ketchup og kryderier), som du kan fryse portionsvis eller bare gemme til de næste par dage. Læg tortillaen på et stykke bagepapir, smør med ...



  9. Chilisuppe med Hakket Oksekød

    Brun kødet og læg det på en tallerken. Svits i den samme gryde i en smule olie de hakkede løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i. Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad ...


  10. Tyrkisk Pizza med Yoghurt-Mynte Sovs

    Ælt dejen sammen og lad den hæve i 30 minutter. Rul den ud til 1 stor eller 2-3 små mindre pizzaer. Steg løg, hvidløg og kød i olie og tilsæt tomater, citronskal, salt og peber og hæld kødsovsen over dejen. Bag ved 210°C ...


  11. Mørbrad i Mornaysauce

    Skær mørbraden i skiver, og brun dem på panden i smør og olie. Læg dem i et ildfast fad. Hak løget og svits det på panden. Hæld tomater, mornaysauce, hvidløg og basilikum i, og lad det koge op. Tilsæt cocktailpølserne ti...


  12. Suppe med Pastaskruer, Bacon & Kylling

    Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skær kyllingen i tern og steg dem hurtigt på panden. Læg kødet til side. Steg løg, hvidløg og bacon på panden. Hæld blandingen i en gryde og tilsæt hakkede tomater, vand, bouillonternin...


  13. Medister i Fad

    Kog medisteren i 10 minutter og skær den i skiver. Skær grøntsagerne i små tern og kom dem i et ildfast fad. Hæld tomater og bouillon ovenpå. Krydr med hvad du vil. Læg medisterskiverne ovenpå grøntsagerne og sæt fadet i ovn...


  14. Bodils Hamburgerryg

    Vend kødet i peber og paprikakrydret rasp. Brun det på en pande. Smør med sennep på begge sider, og læg dem i et ildfast fad. Drys med timian. Svits champignon og løg på en pande i 5 minutter. Tilsæt tomaterne og fløden. Hæl...


  15. Kartofler i Krydret Sovs

    Skær kartofler i halve eller kvarte. Steg dem gyldne på en pande med olivenolie og tag dem så af panden. Lad finthakket hvidløg blive blanke på panden og tilsæt tomater, krydderier og balsamico. Kog det igennem og smag til med s...


  16. Kødsauce med Syltede Paprika

    Varm olien i en stor gryde. Svits løg og hvidløg. Hæld de tørre krydderier i og steg dem med lidt. Put kødet i og lad det brunes let. Gør bouillonen klar. Hæld frisk basilikum og bladselleri i, og rør godt. Hæld de sylt...


  17. Nemt Porrefad

    4 personer. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Smør et ildfast fad med smør og læg kartoffelskiverne i bunden af fadet. Brun kødet i lidt smør på en pande. Pil og pres hvidløgene og lad dem stege med. Rens porrerne...


  18. Oksekødssuppe med Kartofler

    Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skær peberfrugten i tern. Hak løg og hvidløg og svits dem i gryden. Tilsæt oksekødet og brun det. Til...


  19. Kyllingefad med Friskost

    Skær kyllingebrysterne i strimler, og steg dem. Læg dem i et ildfast fad. Rist baconternene og kom dem i en skål. Hak champignonerne fint, og hæld dem i skålen med baconternene. Gem væsken. Rør de hakkede tomater og osten sa...


  20. Italiensk Squashfad

    Til 4 personer. Sær champignon og squash i skiver og hak løget. Svits champignon og løg i olie. Tilsæt squash - lidt ad gangen, til de er fladet sammen. Tilsæt oregano, basilikum, hvidløg og salt. Tilsæt til sidst de hakkede...


  21. Tortillatærte

    Til 4 personer. Svits kødet i en gryde med lidt olie. Kom hakket løg og chilikrydderi ved og svits igen et par minutter. Kom hakkede tomater, oregano, salt og peber ved og lad saucen simre i 10 minutter under låg. Smør en tært...


  22. Turbo Chili Con Carne

    Skær kødet i 2 cm tykke stykker, og vend det med salt, peber, røget paprika og spidskommen. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Varm lidt olie op i en gryde. Når olien er godt varm, steges kødet hurtigt af. Det skal ikke være gen...


  23. Chili Con Carne med 4 Slags Bønner

    Rist baconternene sprøde. Tilsæt løg, hvidløg og chili. Herefter tilsættes det hakkede oksekød, som brunes. Rør de hakkede tomater i sammen med den ønskede mængde chili paste. Lad det stå og simre i 2 timer under låg ...


  24. Kyllingelasagne med Grøntsager

    Pil og hak løg og hvidløg. Skaæl og riv squash, gulerødder og pastinak. Rens champignonerne og hak dem groft. Svits løget i 1 tsk olivenolie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kødet, og lad det brune med. Tilsæt grøntsagerne, ...


  25. Pikant Kylling i Fad

    Til 4 personer. Steg baconternene på en pande, lad fedtet dryppe af på et stykke køkkenrulle, og læg dem derefter i et ildfast fad. Rens porrerne godt, og skær dem i skiver. Svits dem på panden i baconfedtet. Hæld fløden over ...