Madkampen.dk » Ingredienser » Hakket svinekød

Opskrifter på mad med Hakket svinekød

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hakket svinekød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sense - Italienske Kødboller

    Rør ingredienserne til farsen sammen. Steg løg og hvidløg i lidt karry og smør. Hæld tomaterne på. Smag til med lidt piskefløde. Form kødboller, og læg dem i panden. Lad det hele simre i ca. ½ time. Vend kødbollerne, når d...


  2. Frikadellespyd

    Til 4 personer. Rør en fars af kød, mel, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, salt og peber og form farsen til lange frikadeller om 8 spyd. Steg frikadellespydene gyldne ved middelhøj varme i 7 minutter på hver side, og servér....


  3. Farsfad & Grønkålstzatziki

    Til 4 personer. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på 3-5 mm. Forkog kartoflerne i ca. 5 minutter i letsaltet vand, hvorefter de afkøles og hældes i et fad. Hak løg og grønkål fint og rør det sammen med kød og bacon. Til...


  4. Farseret Blomkål

    hakket svinekød

    Til 4-6 personer. Fjern blade og stokken fra blomkålen. Lad det spilkoge 3-5 minutter. Tag det op, og lad det dryppe af i et dørslag. Rør alle ingredienser til farsen godt sammen (du kan selvfølgelig altid tilføje diverse rester fra ...



  5. Frikadeller med Tomatsauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 11 ProPoints pr. portion Rør det hakkede kød meget grundigt sammen med samtlige ingredienser til farsen. Lad det hvilke i køleskabet i en halv times tid, og rør igen. Kog pastaen. Form farsen til frikadeller med e...


  6. Karbonader med Stuvede Ærter & Gulerødder

    4 personer. Form farsen til de antal karbonader du ønsker, vend dem i et sammenpisket æg og derefter i rasp blandet med salt og peber. Steg karbonaderne på en varm pande - de skal have cirka 6-8 minutter på hver side. De er bedst,...


  7. Katharinas Fyldte Butternut Græskar

    hakket svinekød

    Skyl græskarret grundigt, skær enderne af, og halvér det. Fjern kerner og tråde. Skær nu kødet ud - der skal være ca. 1 cm kød tilbage på skallen. Gem halvdelen af kødet til denne ret, og gem resten i fryseren til senere (f. ek...



  8. Baconruller

    hakket svinekød

    Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i 1 cm brede stykker. Læg begge dele i et ovnfast fad, og hæld bouillonen over. Krydr med salt og peber. Dæk fadet med sølvpapir og sæt det i en 200°C (almin...



  9. Italienske Frikadeller

    Skær skorpen af toastbrødet, og læg det i blød i bouillonen. Rør det udblødte toastbrød sammen med kødet, og tilsæt æg og ost. Tilsæt herefter rosmarin, persille, hvidløg, salt og peber. Del farsen i 20-25 portioner, og tr...


  10. Haloween Peberfrugter

    Skyl peberfrugterne godt. Skær toppen af, og rens peberfrugterne for kerner. Skær hakker ned i toppen af peberet. Skær øjne, næse og mund. Rør alle ingredienserne til farsen (der kan bruges alle former for hakket kød), og...


  11. Lasagne med Svinekød og Peberfrugter

    Til 4 personer. Svits peberfrugter og løg i olien på en pande, til de bliver bløde og møre. Findel kødet og svits det med, til det bruner. Tilsæt basilikum og hvidløg og smag til med salt og peber. Pisk mælk og mel samme...


  12. Kødboller i Selleri

    hakket svinekød

    Selleri skæres i tern, koges i det saltede vand og tages op. Kødfarsen røres med revet løg. Melet røres til en jævning med de 3 dl mælk og røres derefter i farsen. Ægget røres i og salt og peber tilsættes. Herefter formes...



  13. Kødboller i Tomatsauce

    4 portioner. Lav en fars af hakket svinekød, hvidløg, løg, paprika og olie. Til kødboller, som lægges i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen ved 175°C i ca. 10 minutter. Hak løg, hvidløg og peberfrugt fint til saucen. Steg i olien...


  14. Spidskåldolmere

    4 portioner. Kog perlebyggen. Skær stokken af kålen og kog den i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Lad kålen afkøle og pil bladene af. Hak løg og champignon og steg i 1 tsk margarine. Bland med perlebyg, hakket kød, soja, s...


  15. Farserede Porrer

    hakket svinekød

    Porrerne skylles og renses godt. Herefter skæres de i stave på ca. 7 cm, og koges i 15 minutter, til de er møre. Kødet røres sammen med æg, mel, havregryn, mælk, salt og peber til en fars. Læg et stykke bagepapir på bordet...



  16. Hvidkålsret med Svinefars

    hakket svinekød

    Skræl og hak løget i tern. Skær hvidkålet i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. Brun farsen i olie. Tilsæt løgene og lad dem brune med. Tilsæt hvidkål, gulerødder og ris. og derefter vand og bouill...



  17. Indisk Risret

    hakket svinekød

    Svits kødet sammen med krydderier og sukker (2-3 tsk). Tilsæt grøntsagerne og lad dem svitse et øjeblik. Tilsæt ris og dernæst vand. Kog til risene er færdige. Husk at røre i retten mens den koger, ellers brænder risene på....



  18. Frikadeller

    hakket svinekød

    Bland alle ingredienserne, og sæt massen i køleskabet så længe som muligt. Rør i den en gang imellem. Form farsen som frikadeller og steg dem på panden. Når man har opskriften på grundfarsen til frikadeller, er det sjovt at ek...



  19. Krebinetter/Karbonader i Folie

    Kartoflerne pilles og pureres gennem en sigte. Løget skrælles og hakkes. Kødet røres til en fars af kartofler, løg, æg, vand og krydderier. Peberfrugten renses, hakkes fint og kommes i farsen. Form 4 store eller 8 små krebin...


  20. Karbonader med Appelsinsauce

    Kødet formes til 6 karbonader, krydres med peber, og steges på panden ca. 5 minutter på hver side. Karbonaderne holdes varme i et fad. Løg i terninger og champignon i skiver svitses på panden et par minutter og varmen dæmpes. Sa...


  21. Karbonader med Estragon

    Kødet kommes i en skål og blandes med salt, peber og estragon. Kartoffelmel og æggeblommer tilsættes, og farsen røres, til den er ensartet. Farsen formes til ovale bøffer, der steges på panden i fedtstof, 2-3 minutter på hver ...


  22. Frikadeller med Chili, Gulerod & Soltørede Tomater

    hakket svinekød

    NB! Jeg laver altid mange frikadeller ad gangen, så vær opmærksom på det, når du læser opskriften. Hak chili, løg og soltørrede tomater fint. Riv gulerødderne. Bland alle ingredienserne i hånden eller brug en køkkenmaskine...



  23. Polpette (Italienske Kødboller) Med Tomatsauce

    Polpette: Farsen hældes i en skål (husk dobelt så meget flæsk end kalv - ellers bliver Polpetten tør). 2 store løg rives i farsen. 2 æg hældes i farsen sammen med 3 spsk rasp og danskvand. 3 fed hvidløg presses i farsen. ...


  24. Ild i Røven

    Lav en pasta af disse ingredienser: Honning, oregano, stærk paprika, stødt spidskommen, sellerisalt, stærk chilipulver, cayennepeber, knust hvidløg, kakaopulver, grovkornet sennep, hele koriander, gin og lad den trække mindst 6 timer (...


  25. Svinekødsfyldte Squash

    Sæt ovnen på 200°C. Skyl squashene og skær dem igennem på langs. Udhul dem med en ske. Hak squash-indmaden og løget, og steg det mørt i lidt fedtstof. Lad det køle af. Hak eller klip persillen fint. Rør kødet sammen med rasp. T...