Madkampen.dk » Ingredienser » Hønsebouillonterning

Opskrifter på mad med Hønsebouillonterning

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hønsebouillonterning indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sense - Grøntsagsbearnaise

    Kog grøntsagerne møre. Hæld det hele i en foodprocessor, og kør det til en jævn masse. HF 1-2: blomkål, løg, gulerod, bladselleri HF 3: HF 4: Fedt: smør Smagsgiver: bouillonterning, salt, estragon, bearnaise essens...


  2. Suppe med Pastaskruer, Bacon & Kylling

    Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skær kyllingen i tern og steg dem hurtigt på panden. Læg kødet til side. Steg løg, hvidløg og bacon på panden. Hæld blandingen i en gryde og tilsæt hakkede tomater, vand, bouillonternin...


  3. Kogekonens Suppe

    Rengør og skær grøntsagerne i mindre stykker. Gem evt. lidt gulerødder og porrer. Svits karry i en gryde med smør, svits kødet og tag det op af gryden. Svits derefter grøntsagerne i gryden. Hæld vand og bouillon over og lad de...


  4. Spicy Rice a la Nandos

    hønsebouillonterning

    Til 4 personer. Svits risene på en tør pande i 3-4 minutter. Rør ofte i dem. Når risene får en smule farve, tilsættes vandet, chilipulver, ½ bouillonterning og lidt gurkemeje. Lad det simre til risene er kogt (ca. 15 minutter)....



  5. Krydrede Stegte Ris

    hønsebouillonterning

    Svits løg og peberfrugt i lidt olie i en pande sammen med bouillonterningen, spidskommen, chilipulver og paprika. Lad det svitse i 2-3 minutter. Tilsæt risene og vandet sammen med den sidste bouillonterning og guekemeje. Bring det i...



  6. Kylling i Jordnøddesauce

    hønsebouillonterning

    4 portioner. Skær kyllingen i strimler. Skræl æblerne og skær dem i tern. Pil og pres hvidløget. Hak peanutsene. Pisk peanuts, chili, peanutbutter, lime, farin, vand og fløde sammen med bouillonterningen, som smuldres i en...



  7. Kyllingeboller i Karry

    Hak løgene fint. Bland kyllingekød, løg, mel, æg, salt og peber godt. Det skal være en klistret fars. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt bouillonterningen. Form bollerne, og put dem i gryden - det skal kun putre, det må ikke...


  8. Kylling i Coca-Cola Light

    4 personer. Skær kyllingen i mundrette stykker. Svits løgene på en pande til de er klare. Læg kyllingestykkerne på, og steg dem til de begynder at tage farve. Opløs bouillonterningen i vandet, og tilsæt derefter de resterend...


  9. Kylling i Karry

    Skær kylling og løg i tern. Steg løgene i margarinen til de er glasklare. Hæld karryen i, og svits det sammen med løgene. Herefter kommes kødet i gryden, og det vendes sammen med løgene. Kødet skal bare brunes lidt, da det ...


  10. Chili-Karrysuppe

    hønsebouillonterning

    Svits hvidløg, chili, ingefær og karry hurtigt i en suppegryde. Tilsæt kylling skåret i tynde strimler. Derefter tilsættes alle grøntsagerne, og det hele småkoger i ca. 15 minutter. Suppen kan eventuelt legeres med maizena o...



  11. Hjemmelavet Medisterpølse

    Desuden skal du bruge en kødhakker med pølsehorn og en foodprocessor. Skær kartofler og løg i store stykker og kør det gennem kødhakkeren sammen med kødet. Hvis du bruger et helt stykke kød, skal det køres igennem hakkeren 2 gan...


  12. Risotto con Zucchini

    Steg baconen. Snit løget fint, pres hvidløget og skær squashen i tern. Steg det hele på en pande i olivenolien. Tilsæt bacon. Kom risene i og tilsæt vand og bouillonterning. Lad det simre, og rør i det engang imellem for at und...