Madkampen.dk » Ingredienser » Hvid chokolade

Opskrifter på mad med Hvid chokolade

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hvid chokolade indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Cookies med Hvid Chokolade

    hvid chokolade

    Bland farin, sukker, vanille og æg godt. Kom derefter blødt smør, mel, natron og salt i. Hak chokoladen (og nødderne) i små stykker og vend den i. Sæt dejen på en plade med bagepapir i klumper (ca. 65 g). Bag kagerne i en 19...



  2. Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel

    * der kan bruges hakkede mandler, frysetørrede hindbær eller hakkede pistacienødder. Lun kærnemælken i en gryde. Opløs gæren heri. Rør rundt. Skrab kornene ud af vanillestangen, og bland dem med sukkeret i en skål. Tilsæt...


  3. Tykmælksfromage med Mandler & Hvid Chokolade

    Til 4 personer. Sæt husblasen i blød i koldt vand. Tag kornene ud af vanillestangen, og bland dem med sukkeret. Rør det i tykmælken. Pisk fløden stiv, og vend dem med tykmælken. Kram vandet af husblasen, og læg det i en s...


  4. Cheesecake med Koldskål

    Til 8-10 personer. Blend kammerjunkerne i en minihakker, til de er helt findelt. Smelt smørret og blend det sammen med kammerjunkerne. Tryk massen godt sammen i bunden af en springform på 20-22 cm i diameter. Udblød husblasen i ...


  5. Mandelbund med Hvid Chokolade & Citronmousse

    Tænd ovnen på 180°C (almindelig) varme. Pisk æggehviderne til mandelbunden stive. Tilsæt sukkeret - 1 spsk ad gangen og pisk massen til en marengs. Vend først mandelmelet og dernæst det smeltede smør i marengsen, til den er ens...


  6. Simpel Japansk Cheesecake

    Tænd ovnen pÃ¥ 170°C Del æggene i blommer og hvider og pisk hviderne stive. Smelt chokoladen over vandbad. NÃ¥r den er helt smeltet, tilsættes smøreosten imens den stadig er over vandbad. Tag skÃ¥len op af vandbadet, og rør Ã...


  7. Jordbærislagkage med Nøddebunde

    Tag bunden ud af en springform, der måler 24 cm i diameter, og tegn 3 cirkler på bagepapiret efter formen. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt sukkeret og pisk det til en sej masse. Vend mel og de blendede nødder i æggehvide...


  8. Triple Chocolate Cookies

    12 stk. Forvarm ovnen til 170°C. Smelt smør og halvdelen af chokoladen i vandbad. Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen i en skål og tilsæt den smeltede chokolade. Bland mel, salt og bagepulver i en anden skål og hæld d...


  9. Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær

    Smelt smørret og knus kiksene. Bland det hele sammen og kom det i en springform med bagepapir. Pres det let sammen. Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Pisk æggehviderne stive og kom sukkeret i lidt ad gangen, til de er blanke...


  10. Frangipane med Rabarber

    Skær rabarberne i små stykker på ca. 2 cm. Kom rabarber, cand og sukker i en gryde, og lad det koge op ved svag varme i 5-10 minutter, til rabarberne er møre og sukkeret opløst. Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne. Si saft...


  11. Hvid Chokoladekage med Hindbær

    Smelt smørret i en gryde og smelt de 170 g chokolade over et vandbad. Pisk æg, sukker, mel og salt sammen i en skål til en let og luftig konsistens. Vend smør, salt og chokolade i dejen. Hæld dejen i en form (ca. 20x25cm) beklæd...


  12. Hvid Chokoladekage med Hindbær

    Smelt smørret i en gryde og smelt de 170 g chokolade over et vandbad. Pisk æg, sukker, mel og salt sammen i en skål til en let og luftig konsistens. Vend smør, salt og chokolade i dejen. Hæld dejen i en form (ca. 20x25cm) beklæd...


  13. Manhattan Style Jordbær Cheesecake

    Kom letknuste kiks og mandler i en foodprocessor, og kør til kiksene er knuste, men ikke malede. Hæld det i en skål. Tilsæt det hakkede chokolade og smeltet smør, og rør det sammen. Hæld blandingen i en smurt springform, og pre...


  14. Kiksekage med Karamel

    Opvarm ovnen til 180°C (varmluft). Smør bageformen og beklæd bunden med bagepapir. Pisk smør og farin til det er let og luftigt. Rør mel og bagepulver i, og rør til blandingen er jævn. Tryk blandingen ned i bunden af formen ...


  15. Macarons med Hindbær

    hvid chokolade

    Ca. 20 macarons. Bring fløden i kog og smelt den finthakkede chokolade heri. Tilsæt hindbær, rør sammen og sæt cremen på køl, gerne natten over. Blend mandlerne til fint mandelmel, bland med flormelis, sigt og stil væk. Kog...



  16. Chokoladestrudel med Nødder

    6 personer. Forvarm ovnen til 190°C. Smør en bageplade med lidt smør. Stil 1 spsk af nødderne til side til senere og bland de 3 slags chokolade sammen. Læg en plade filodej på et rent viskestykke. Smelt smørret og pensl filo...


  17. Marengsdrømme

    Smuldr smørret i melet. Tilsæt de øvrige ingredienser og saml dejen med lidt vand. Lad den hvile koldt 1 time. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens der stadig piskes, til marengsmassen bliver hvid og sej....


  18. Pink Champagne Kage

    Dej: Sigt mel, bagepulver og salt sammen. Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Rør melblandingen og champagne i, lidt ad gangen, til en glat masse. Marengs: Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret...


  19. Hvid Chokolademousse med Ananas

    Smelt forsigtigt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret. Blød husblasen ud 10 minutter i koldt vand, og smelt den i det vand, der følger med, i mikroovn eller over vandbad. Rør appelsinsaften ...


  20. Brownies med Macadamianødder & Hvid Chokolade

    Ovnen forvarmes til 180°C, en firkantet kageform på ca. 20cm beklædes med folie eller bagepapir. Bland kogechokolade, smør og vand på en mellemstor pande, rør godt rundt over lav varme, indtil chokoladen og smørret er smeltet og b...


  21. Audreys Chokolademousse

    Fløden varmes op. Imens knækkes chokolade i mindre stykker i hver sin skÃ¥l. Ca ½ liter fløde hældes over hver chokolade skÃ¥l. Rør til det bliver ligesom chokolademælk. Sæt det i køleskabet mindst et par timer. Pisk til flÃ...


  22. Panna Cotta al Cioccolato Bianco

    OBS skal laves dagen før! Fløden koges op med sukker. Herefter smeltes gelatinen og chokoladen heri. Sættes i skåle på køl. Pyntes med lidt friske bær og lidt revet lys chokolade. Set i "Til Middag Hos Sarah Fearringto...


  23. Triple Choc Brownies

    Stil ovnen på 180°C. Smelt smørret og den mørke chokolade sammen i en kasserolle. Rør den sammen til en smidig creme. Lad den herefter køle af. Pisk herefter sukker og æg luftigt og vend den afkølede chokolademasse i. Si...


  24. Chokolademuffins

    hvid chokolade

    Smørret smeltes. Æg og sukker piskes i en skål, tilsæt smørret og pisk igen. Bland mel, bagepulver, chokolade og kakao og rør i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i 30 forme og bag ved 180°C i ca. 15 minutter...