Madkampen.dk » Ingredienser » Ingefær

Opskrifter på mad med Ingefær

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor ingefær indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Rød Karrysuppe med Spicy Kylling

    Til 4 personer. Varm olien i en stegegryde eller sauterpande. Brun kødet over middel varme i ca. 5 minutter, så alle sider er gyldne. Tilsæt løg (i både), ingefær, hvidløg og karrypasta og steg i 3 minutter. Hæld vandet på...


  2. Grøn Skyrdrik

    Til 2 glas Skær agurken i mindre stykker, skræl kiwien og blend dem med mynte, ingefær, skyr, vand, limesaft og sirup ved høj hastighed til en ensartet drik. Smag til og servér drikken i høje glas. ...


  3. Valnøddemuffins

    Pisk æg og flormelis skummende. Tilsæt smør, 3 dl mælk, revet skal og citronsaft, vanillesukker, stødt ingefær, stødt nellike, valnødder og chokolade. Vend bagepulver i mel og vend det i dejen til sidst. Hæld dejen i muffins...


  4. Lynhurtig Kebab af Hakket Oksekød

    Steg løg og hvidløg i lidt olie i en dyb pande. Kom kød, ras el hanout, kanel og chiliflager på panden og steg, imens du rører jævnligt, indtil kødet er brunet og smuldret. Skub kødet lidt til side og tilsæt tomatpuré og lad...


  5. Ingefær Shots med æble

    Skræl ingefæren og skær den i skiver. Skær ligeledes citronerne i skiver. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både. Lad det hele småkoge under låg i 45-55 minutter. Når det er kølet lidt af, tilsættes honningen,...


  6. Æbleboller med Kanel & Kardemomme

    Skræl æblerne og skær dem i små tern. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt rørsukker, kardemomme, ingefær og kanel. Tilsæt speltmelet og ælt det til en ensartet dej. Du kan sagtens bruge en røremaskine. Ælt æbletern...


  7. Ingefær Shot

    Skræl ingefæren og skær den i skiver. Skær hele citroner i skiver med skal på. Kog vand, ingefær, citroner (evt. gurkemeje) og sukker i 45 minutter. Si og afkøl. Og kom derefter drikken på flaske. Drik 2-4 cl om dagen fo...


  8. Butter Chicken med Blomkålsris

    Skær kyllingekødet i tern. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og lad kyllingeternene marinere heri natten over. Steg kyllingeternene på alle sider på en god varm pande til de er møre. Læg dem til side. Opvarm smør p...


  9. Butter Chicken med Blomkålsris

    Skær kyllingekødet i tern. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og lad kyllingeternene marinere heri natten over. Steg kyllingeternene på alle sider på en god varm pande til de er møre. Læg dem til side. Opvarm smør p...


  10. Rød Karrythaisuppe med Nudler

    Steg ingefær, chili, hvidløg, løg og karrypasta i en gryde i rigeligt olie. Hæld kokosmælken ved. Snit forårsløg og peberfrugt og hæld i. Smag til med bouillon og fiskesovs. Hæld suppehornene i, og lad suppen simre let,...


  11. Rabarber Fool

    Til 6-8 portioner. Skær rabarberne i skiver og hæld dem i et ovnfast fad sammen med sukkeret (hak evt. ingefær fint, og vend det i rabarberne). Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 25 minutter. Lad dem køle helt af. Gem lidt af siruppe...


  12. Spicy Oksesuppe

    Rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Snit hvidkålen fint og riv ingefæren på den fine side af rivejernet. Skræl kartoflen og skær den i små tern. Opvar...


  13. Vindaloo Karry med Lam

    Skær kødet i stykker og put det i en skål sammen med en blanding af rødvinseddike, salt og olie. Det skal trække i 2 timer. Forvarn ovnen til 180°C Skær det ene løg i tern og de 3 andre i skiver. Brun løgene på panden i ca. ...


  14. Kartoffel- & Blomkålskarry

    Kom løg, ingefær, karry og hvidløg i en gryde med lidt olie og sautér det i 5 minutter. Kom så tomater og kartofler (i tern) i, og steg det i 5 minutter. Kom væske i, til det lige er dækket og lad det simre i 12 minutter. Ko...


  15. Vendsysselske Pebernødder

    ingefær

    Kør smør og sukker godt sammen på en røremaskine. Tilsæt fløden og derefter bagepulver, natron og krydderier. Til sidst tilsættes melet lidt ad gangen. Lad dejen hvile i køleskabet natten over. Læg pebernødder på pl...



  16. Koteletter med Spinat

    ingefær

    Tø spinaten op i en anelse vand ved svag varme. Hak løgene og bland 2/3 i spinaten sammen med citronsaft, salt og peber. Jævn spinaten med mel, der er rørt ud i mælken og lad det koge i 10 minutter. Gnid koteletterne med ingef...



  17. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  18. Pebernødder a la Lagkagehuset

    Smør og sukker piskes sammen med en håndmixer, til sukkeret er pisket godt ud. Piskefløden piskes i (laveste hastighed til at starte med). Bland krydderier, bagepulver og natron i melet, og rør det så i dejen, til du har en nogen...


  19. Butter Chicken (Gordon Ramsey)

    Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra k...


  20. Butter Chicken (Gordon Ramsey)

    Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra k...


  21. Laksemousse af Fersk Laks

    Læg laksen pÃ¥ et stykke sølvpapir med skindsiden nedad. Hæld olie og citronsaft over og krydr en smule. Luk sølvpapiret sammen til en lille pakke og bag laksen i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 15 minutter. NÃ¥r fisken er fÃ...


  22. Lækker Butter Chicken

    Til 4 personer. Skær kyllingefileterne i mundrette tern. Blend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og tomater sammen til en sauce, som hældes over kyllingestykkerne. Lad kyll...


  23. Kylling i Karry fra Calcutta

    Skær kyllingefileterne i 12 stykker. Bland masalaen med en smule vand, så den danner en pasta. Varm margarinen op i en stegegryde med låg. Steg løg og friskskåret ingefær til de er gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og steg...


  24. Kylling i Karry fra Calcutta

    Skær kyllingefileterne i 12 stykker. Bland masalaen med en smule vand, så den danner en pasta. Varm margarinen op i en stegegryde med låg. Steg løg og friskskåret ingefær til de er gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og steg...


  25. Thairet med Fisk

    Skær løg og tomater i tern. Pres de 2 fed hvidløg, og skær de andre 2 i fine skiver. Riv halvdelen af ingefæren på den fine side af rivejernet, skær den anden halvdel i fine skiver. Skær det ene bundt koriander groft, pluk ...