Madkampen.dk » Ingredienser » Kartoffelmel

Opskrifter på mad med Kartoffelmel

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kartoffelmel indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Mandelbund med Rabarberskum & Jordbær

    Blend mandlerne (med skal) groft. Tænd ovnen på 175°C Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er helt stift. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form foret med bagepapir. Bag bunden i o...


  2. Marengs med Rabarberskum & Jordbær

    Til 12-16 personer. Tænd ovnen på 175°C. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk, til de er helt stive. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir. Bag bunden i ov...


  3. Bamsebøf

    Rør kødet sammen med salt, peber, kartoffelmel og 1 dl af fløden. Smelt smørret i en pande. Fordel farsen i panden og tryk den ud til en stor bøf. Steg bøffen i ca. 4 minutter. Del bøffen i 4 dele og vend dem. Steg i yderligere...


  4. Juleskumfiduser

    Hæld sukker, glukosesirup og vand i en tykbundet gryde, og lad massen koge, til den har nået 100°C. Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Hæld vandet fra, og smelt husblasen. Pisk æggehvider, flormelis og farve i e...


  5. Rabarberroulade

    Tænd ovnen på 200°C Rens rabarberne og skær dem i skiver og vend dem med sukker. Læg rabarberstykkerne i et smurt, ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Læg husblasen i blød i koldt vand. Tag rabarberne ud af ovnen....


  6. Citronroulade

    Tænd ovnen på 250°C. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og tilsæt salt. Pisk æggene luftige med en håndmixer og pisk derefter sukkeret i. Pisk, til det bliver en tyk og luftig creme, og tilsæt fintrevet citronskal og 1...


  7. Rugbrødslagkage med Solbær

    Pisk æg, sukker og farin skummende. Bland mel, kartoffelmel, kakao, bagepulver og rugbrød sammen, og vend det i æggemassen. Fordel dejen i 2 smurte 26 cm springforme, evt. drysset med rasp og bag dem ved 180°C i 20-25 minutter. ...


  8. Bananroulade

    Æg og sukker piskes let og luftigt. Derefter sigtes mel, kartoffelmel, bagepulver og kakao i massen, og det vendes rundt med en dejskraber. Hæld massen i en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 6-8 minutter ved 250...


  9. Bedstemors Lagkagebunde

    Nok til 4 bunde. Æg og sukker piskes let og luftigt. Herefter røres først kartoffelmel og bagepulver i. Til sidst røres det almindelige mel i. Rør godt. Hæld dejen i smurte lagkageforme. Bages ved 210 grader (almindelig ov...


  10. Lagkage med Jordbær & Rabarber

    kartoffelmel

    Rens og skær rabarberne i ca. 3 cm lange stykker (jo flere rabarber, des mere syrligt rabarber-flødeskum). Vend rabarberne sammen med sukker, kartoffelmel og vanillesukker, og bag det i et ovnfast fad i ca. 35 minutter ved 175°C. Når...



  11. Hindbærgrød

    kartoffelmel

    Put bærrene i en gryde, og hæld vand i, så det lige dækker. Kog bærrne - men ikke for længe, da grøden bliver pænest, hvis bærrene ikke har kogt alt for meget. Smag til med sukker - efter smag. Put lidt i ad gangen, så den i...



  12. Rugbrødslagkage

    Tænd ovnen på 185°C og smør en springform. Afskorp og riv rugbrødet på den grove side af råkostjernet. Bland det med kartoffelmel, bagepulver og kakao. Del æggene. Pisk hviderne til skum. Pisk æggeblommer og sukker til en æg...


  13. Hyldebærsuppe

    Skyl og rib bærrene. Kog dem 10-15 minutter i vand. Hæld dem til afdrypning i en sigte med en skål under og pres mest mulig saft af. Smag saften til med sukker og bring det i kog. Skræl æblerne og skær dem i tynde både. Kog æbleb...


  14. Chokoladeroulade

    Pisk æggene og den ekstra æggehvide med sukker til det bliver en let og luftig æggesnaps. Bland de tørre ingredienser og kom dem i æggesnapsen. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag ca. 10 minutter ved 225°C. ...


  15. Nødderoulade

    Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Bland alle tørdelene og vend dem i æggesnapsen. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på. Bag 5-6 minutter ved 250°C. Prøv efter med en strikkepind om kagen er bagt. Vend den ...


  16. Rabarbertærte med Smuldredej

    Skyl og rens rabarberne. Skær dem i mindre stykker. Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform. Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og s...


  17. Rabarberkage med Kokos

    Smør 4 ovnfaste portionsskåle eller et større fad. Snit rabarberne i 1 cm store stykker, bland dem med sukker og kartoffelmel og fordel blandingen i skålene. Pisk smør og sukker tykt og pisk æggeblommerne i en ad gagen. Pisk hvi...


  18. Baconbøffer på Stegte Kartofler

    Raspen overhæles med vand og kaffefløde og skal trække i 10 minutter. Svits det hakkede løg og de skårne champignoner i lidt smør. Afkøles. Bland løg og champignon med rasp, kød, kartoffelmel, æg, salt, peber og timian til e...


  19. Vanillekranse (ca. 150 stk)

    Hak vanillestangen fint. Skær smørret i stykker. Bland melet, og smuldr smørret heri. Tilsæt sukker, æg, vanille og mandler. Saml dejen hurtigt. Læg den koldt ca. 30 minutter. Tænd ovnen på 200°C. Tril dejen i små stæ...


  20. Karbonader med Estragon

    Kødet kommes i en skål og blandes med salt, peber og estragon. Kartoffelmel og æggeblommer tilsættes, og farsen røres, til den er ensartet. Farsen formes til ovale bøffer, der steges på panden i fedtstof, 2-3 minutter på hver ...


  21. Varme Hveder

    kartoffelmel

    Gæren udrøres i mælken. Hvedemel, kartoffelmel og krydderier sigtes sammen. Margarinen hakkes i med en kniv. Mælk (inkl. gær) og æggehvide tilsættes. Dejen æltes godt til den er let og smidig, og slipper hænderne. Dejen hæv...



  22. Vanilledessert med Bær

    Fold en form af bagepapir som passer til en lille bradepande. Pisk æg og sukker skummende. Bland de tørre ingredienser. Sigt blandingen ned i æggesnapsen. Rør vandet forsigtigt i. Hæld dejen i papirsformen og bag kagen ved 200°C...


  23. Jordbær-Rabarber Pie

    Varm ovnen til 200°C. Læg 1/3 af dejen til side. Rul resten af dejen ud mellem 2 stykker plastfolie. Beklæd en tærteform (20 cm i diameter) med dejen. Lad dejen hænge lidt ned over kanten. Rens rabarberne og skær dem i centimeter-s...


  24. Chokoladeroulade med Hindbærcreme

    Tænd ovnen på 180°C. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggene sammen med flormelis til en meget tyk creme - ca. 5 minutter med en håndmixer. Sigt kakao og kartoffelmel sammen og vend det forsig...


  25. Chokoladeroulade med Nougatcreme

    Tænd ovnen på 180°C. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggene sammen med flormelis til en meget tyk creme - ca. 5 minutter med en håndmixer. Sigt kakao og kartoffelmel sammen og vend det forsig...