Madkampen.dk » Ingredienser » Kyllingefond

Opskrifter på mad med Kyllingefond

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kyllingefond indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kyllinge-Farsret

    Til 5-6 personer. Skyl og tør kyllingen og kog den mør i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Lad den køle af, og befri den for skind og ben. Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Bland det hakkede kød med rasp og mel o...


  2. Kyllinge-Farsret

    Til 5-6 personer. Skyl og tør kyllingen og kog den mør i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Lad den køle af, og befri den for skind og ben. Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Bland det hakkede kød med rasp og mel o...


  3. Kyllinge-Karrysuppe

    Skræl og skær gulerødderne, persillerødder/pastinakker og kartoffel i tern. Skær bladselleri i små stykker. Svits i en stor gryde løg, hvidløg, gulerødder, persillerødder, kartoffel og bladselleri. Drys karry og mel over de ...


  4. Junglekylling

    kyllingefond

    Skær kyllingefileterne i strimler. Vend kyllingestrimlerne i en pose med karry, salt og peber. Smelt smørret på en pande, og brun kyllingestrimlerne i ca. 3 minutter. Rør fløde og fond i og lad retten koge i ca. 4-7 minutter m...



  5. Rabarberkylling

    Til 4 personer. Del hver kyllingefilet i 3 stykker og drys dem med salt. Brun kyllingestykkerne i smørret i en pande - ca. 1 minut på hver side. Læg dem i et ildfast fad. Rør fløde, honning, kyllingefond og sambal oelek sammen...


  6. Kyllingesuppe med Chili

    6-8 personer. Varm olien op i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt løg, og sautér til de begynder at blive bløde (ca. 5 minutter). Tilsæt hvidløg og kylling (skåret i mundrette bidder), og sautér ved middelhøj varme i ca...


  7. Bagt Græskarsuppe

    4-6 personer. Varm ovnen op til 180°C. Skær græskar og squash i kvarte. Fjern kernerne. Læg græskar og squashstykkerne med skrællen nedad i en bradepande. Kom ½ spsk smør og ½ spsk ahornsirup ned i hullet på hvert græskar/...


  8. Karrysuppe med Sød Kartoffel

    4 personer. Varm olien op i en stor suppegryde. Tilsæt løg, og sautér 3-4 minutter, til de er bløde, men ikke brune. Tilsæt karry, og rør, til massen er godt blandet, tilsæt så kartofler. Rør rundt, til kartoffelstykkerne ...


  9. Thai Græskarsuppe

    4 personer. Varm olien op i en stor suppegryde. Tilsæt skalotteløg, hvidløg, chili og ingefær, og sautér 3-4 minutter, eller til det begynder at tage farve, men ikke bruner. Tilsæt græskar, og vend godt rundt i olien. Tilsæt k...


  10. Græskarsuppe

    Græskar, kartofler og løg skæres i passende stykker og brunes i en gryde. Hvidløg hakkes, ingefær findeles eller rives og blandes i de brunede grøntsager, som tilføres 1 liter kogende vand. Suppen småkoger til grøntsagerne e...


  11. Kylling i Asparges

    kyllingefond

    Skær det kogte kyllingekød i mundrette tern. Rens asparges. Skær dem i stykker på ca. 4 cm længde. Kom vand, fond og asparges i en gryde og kog i 5 minutter. Si kogelagen og tag asparges op. Smelt smørret i en gryde, pisk ...