Madkampen.dk » Ingredienser » Oksebouillon

Opskrifter på mad med Oksebouillon

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor oksebouillon indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Amerikanersuppe med Bacon & Ost

    Til 6 personer. Steg baconskiverne sprøde i en stor gryde. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Brun oksekødet i det overskydende baconfedt. Når det er brunet, lav en fordybning i kødet. Tilsæt 2 spsk smør og lad det smelte. ...


  2. Kinesisk Oksekødssuppe

    Porrerne renses og skæres i skiver. Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern. Svits begge dele i en gryde med olie, hvorefter kødet tilsættes og der vendes rundt i gryden til det er brunet og skiller. Tilsæt bouil...


  3. Spicy Oksesuppe

    Rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Snit hvidkålen fint og riv ingefæren på den fine side af rivejernet. Skræl kartoflen og skær den i små tern. Opvar...


  4. Risotto med Oksekød & Tomat

    Svits kødet i en gryde i lidt olie fra de soltørrede tomater. Hak løget og svits det med. Tilsæt risene og rør rundt. Hæld bouillon og timian i gryden og rør godt rundt. Lad det simre under låg i ca. 15 minutter. Hak tom...


  5. Nemme Hundekiks

    Rør det hele godt sammen. Rul dejen ud, og stik kiksene ud med en form. Bag kiksene på en bageplade i ca. 17 minutter ved 180°C ...


  6. Chilisuppe med Kødboller & Nudler

    Til 4 personer. Flæk chilierne og fjern kernerne (hvis du kan lide din mad rigtig stærk, så gem nogle af kernerne). Hak chili og hvidløg fint og svits dem i en gryde med smør. Tilsæt de 2 slags bouillon, og lad suppen koge i...


  7. Baconruller

    oksebouillon

    Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i 1 cm brede stykker. Læg begge dele i et ovnfast fad, og hæld bouillonen over. Krydr med salt og peber. Dæk fadet med sølvpapir og sæt det i en 200°C (almin...



  8. Dukan Chili Con Carne

    oksebouillon

    Varm olien op i en dyb pande. Svits nu løg, hvidløg og chili (f.eks. habanero). Efter et par minutter tilsættes chilipulver, salt, peber, kanel og spidskommen, og det hele vendes godt sammen. Svits nu kødet i blandingen. Når det...



  9. Spaghetti med Italiensk Kødsauce

    4 personer. Varm olien i en rummelig gryde eller sautérpande og steg kødet 3-4 minutter, mens der røres i det. Skræl løg, bladselleri og gulerødder. Løg og bladselleri skæres i tynde skiver og gulerødderne skæres i tern. ...


  10. Kød- og Rodfrugtsuppe

    4 portioner. Skær kødet og de pillede løg i strimler. Brun kødet i en gryde. Kom løgene ved, og lad dem stege med et par minutter. Drys mel over, og tilsæt laurbærblad og bouillon. Lad småkoge et par minutter. Skær d...


  11. Ungarsk Gulash i Ovn

    Fordel lidt olie på en pande ved hjælp af køkkenrulle Brun kødet på panden sammen med 20 (drej på en kværn) sort peber. Snit løgene fint. Steg dem i en kasserolle i lidt olie. Tilsæt farin og rør indtil det er dejligt bru...


  12. Opbagt Brun Sovs

    Smelt smørret i en gryde. Tilsæt melet og pisk, til det er opsuget i smørret og opbagningen har taget lidt farve. Tilsæt bouillonen (eller fonden) 1/3 ad gangen - pisk konstant. Kog sovsen godt igennem i ca. 5 minutter. Smag...


  13. Kødtærte

    oksebouillon

    Svits kød, hakket løg og hvidløg i olie i en bred gryde eller sauterpande, til kødet har delt sig og skiftet farve. Skær peberfrugterne i små tern og tilsæt dem til kødet sammen med krydderier og bouillon. Kog fyldet ind, til ...



  14. Lasagne Bolognese

    oksebouillon

    Svits bacon og oksekød i en gryde, til det er brunt. Tilsæt løg, knust hvidløg, revet gulerod, chilipeber og svits endnu nogle minutter. Kom ketchup, hakkede tomater, mælk og bouillon ved og kog 15 minutter. Tilsæt krydderie...



  15. Chili Con Carne med Chokolade

    oksebouillon

    Varm olien op i en dyb pande. Tilsæt løg, hvidløg og chili (f.eks. habanero). Efter et par minutter tilsættes chilipulver, salt, peber, kanel og spidskommen. Vend det hele godt sammen. Derefter svitses kødet i blandingen. Når det h...



  16. Kartoffelgullasch

    Pil løgene og skær dem i små tern. Skræl kartoflerne og læg dem i koldt vand. Stil dem til side. Skær sværen fra og skær flæsket i små tern. Smelt fedtstoffet i en gryde og brun flæsket langsomt. Tilsæt løgene og steg de...


  17. Mortens Krydrede Karrysuppe

    oksebouillon

    Skær løgene i små tern, og riv gulerødderne. Bland dem med hvidløget. Varm olien godt op i en tykbundet gryde. Svits karryen i gryden, og tilsæt løg, gulerødder og hvidløg og svits til de næsten har fået farve. Tilsæt kød...



  18. Suppe alla Mexico

    Opvarm olien i en stor stegegryde ved jævn varme. Pil løgene og skær dem i skiver. Steg dem gyldne (ca. 2 minutter) under omrøring. Pil og skiv hvidløgene. Skyl og tern tomaten. Kom hvidløg, tomat, sukker, vineddke, salt og p...


  19. Mexicansk Jalapenos Bøf

    Kog pastaen. Lav marinaden imens. Pres hvidløget ned i en skål. Hak jalapenospeberen og kom den i skålen. Pas på, at det ikke bliver for stærkt, måske skal du ikke bruge det hele. Tilsæt soya, bouillon, farin og cayennepeber. ...


  20. Hyggegryde

    Pisk mælk, fløde, creme fraiche, tomatpuré og sennep sammen i en gryde. Tilsæt worcestershiresauce, paprika og bouillon. Bring det i kog og skru ned. Lad det så simre ved svag varme i 20 minutter. Smag til med salt og peber og tag det ...


  21. Fyldig Oksegryde

    Varm halvdelen af bouillonen i en gryde. Skær peberfrugten i tern, gulerødderne i mønter, porren i grove strimler og sellerien i stave. Gem lidt af peberfrugten. Hæld grøntsagerne i gryden og kog dem møre under låg ca. 10 minutter...


  22. Fransk Løgsuppe

    Pil løgene og skær dem i fine ringe eller striml dem i en foodprocessor. Smelt fedtstoffet i en stor suppegryde, læg løgene i og steg til de er blanke, men ikke brune. Drys melet over og rør det godt sammen. Tilsæt bouillonen og...