Madkampen.dk » Ingredienser » Persille

Opskrifter på mad med Persille

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor persille indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Spinat & Pæresuppe med Bacontern

    Til 4 personer. Opvarm en pande og steg baconternene sprøde. Læg dem på fedtsugende papir. Lad fedtet bive i panden. Skru varmen ned til medium og hæld løgene på panden. Steg dem til de er gennemsigtige (5-7 minutter). Tilsæ...


  2. Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce

    Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du suppehornene "al dente" ...


  3. Millionbøf i Wok med Nudler

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af. Pil og hak løget. Varm lidt olie op i en gryde og steg løgene, til de er blevet godt brune. Tilsæt bouillon og laurbær og kog det ned til det halve. Rør majsmel m...


  4. Bobotie (fra Sydafrika)

    Til 6 personer. Hak løgene og svits dem. Tilsæt æbler i tern og svits i kort tid. Tilsæt derefter rosiner (druer) og karry, og sluk efter 2 minutter. Brun lammekødet, tilsæt bouillon og kog i 10-15 minutter. Hak mandl...


  5. Sense - Italienske Kødboller

    Rør ingredienserne til farsen sammen. Steg løg og hvidløg i lidt karry og smør. Hæld tomaterne på. Smag til med lidt piskefløde. Form kødboller, og læg dem i panden. Lad det hele simre i ca. ½ time. Vend kødbollerne, når d...


  6. Hakket Oksekød & Spidskål med Krydderier - I Ovn

    Til 4 personer. Opvarm en pande med lidt olie, sautér gulerødder og spidskål i 3 minutter. Gør det om nødvendigt af 2-3 omgange. Læg det i et ildfast fad. Riv lidt muskatnød over. Kom lidt mere olie på panden, og brun oksekød...


  7. Salat med Rosenkål og Baconstykker

    Skyl kålen og befri den for de yderste blade. Skær den i tynde skiver. Skær rødløget og æblet i tynde skiver. Skær chilien i små tern. Hak persillen. Ris baconternene og læg dem til afdrypning på et stykke fedtsugende ...


  8. Ærtepesto

    Blend alle ingredienserne groft i en minihakker. Serveres evt. til et stykke kød, i en sandwich eller som "dressing" på en salat (evt. spidskål, pærer, vindruer, sukkerærter)....


  9. Rødbedesalat med Sesam

    Kog, smut og skær rødbederne i skiver eller strimler. Mos hvidløget med saltet pø et bræt med knivens flade side. Rør tahinen op med citronsaft, lidt ad gangen. Rør hvidløget i, og derefter så meget vand, at det bliver en ...


  10. Kylling Kiev

    Til 2 personer. Rør ricotta med krydderurter, hvidløg og lidt salt og peber. Skær en lomme i hvert stykke kylling og fyld ricottablandingen i. Blend brødkrummen og persille til en grøn rasp. Vend kødet i mel, så i sammenp...


  11. Kylling Kiev

    Til 2 personer. Rør ricotta med krydderurter, hvidløg og lidt salt og peber. Skær en lomme i hvert stykke kylling og fyld ricottablandingen i. Blend brødkrummen og persille til en grøn rasp. Vend kødet i mel, så i sammenp...


  12. Lynhurtig Kebab af Hakket Oksekød

    Steg løg og hvidløg i lidt olie i en dyb pande. Kom kød, ras el hanout, kanel og chiliflager på panden og steg, imens du rører jævnligt, indtil kødet er brunet og smuldret. Skub kødet lidt til side og tilsæt tomatpuré og lad...


  13. Blomkålsmuffins

    Blend blomkål og gulerod til det ligner ris. Steg bacon på panden i lidt olie. Tilsæt løget og vend det lidt rundt. Tilsæt blomkålsblandingen, cherrytomater og bladselleri. Lad det simre nogle minutter. Tilsæt krydderier og ...


  14. Kyllingesalat med Æble & Vindruer

    Skær alle ingredienserne i små stykker. Rør de våde ingredienser sammen med krydderierne. Smag til. Vend grøntsagerne og kyllingen i, og rør godt rundt. Kan spises på rugbrød, i pitabrød eller som fyld i en halveret frisk...


  15. Blomkålssuppe med Bacontern

    Til 4 personer. Skyl blomkålen og del den i små buketter. Skær stokken i tynde skiver. Sautér løget i olien, til det er klart. Skru op for varmen og lad blomkålen stege med i 5 minutter under omrøring. Hæld bouillon på ...


  16. Suppe med Pastaskruer, Bacon & Kylling

    Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skær kyllingen i tern og steg dem hurtigt på panden. Læg kødet til side. Steg løg, hvidløg og bacon på panden. Hæld blandingen i en gryde og tilsæt hakkede tomater, vand, bouillonternin...


  17. Hjemmelavet Hvidløgsolie

    Pil hvidløgene og hæld dem i en blender sammen med olie og persille. Kør det hele godt, og hæld i små bøtter eller glas. Olien kan holde sig ca. 1 måned i køleskabet, og kan bruges ovenpå stort set alt. Ovnbagte grøntsager, ...


  18. Krydderurtedressing

    Hak krydderurterne fint og pres hvidløgsfedene. Rør derefter alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber. Lad dressingen trække et par timer inden den skal spises. Denne dressing ville passe rigtig godt t...


  19. Svinekødsret med Bagte Kartofler

    Mos kartoflerne og rør en fars af kartofler, kød og de øvrige ingredienser. Fordel farsen i et smurt ovnfast fad (ca. 15*25 cm). Skrub kartoflerne godt, og halvér dem. Læg dem i et smurt ovnfast fad med den flade side op. Pensl m...


  20. Gulerodssuppe med Linser

    Til 4 personer. Kartofler, gulerødder og løg skrælles, skæres i mindre stykker og svitses i olie. Tilsæt bouillon, salt, peber og timian og lad grøntsagerne koge i ca. 15 minutter. Purér suppen i en blender eller foodprocess...


  21. Porrer i Fad med Bacon

    persille

    Rens porrerne og halvér dem. Kog dem i 8 minutter i bouillonvand. Lad dem køle af i 5-10 minutter. Halvér baconstrimlerne og svøb dem om midten af hver porre. Læg dem i et fad side om side. Pisk æggeblommer og mælk sammen. Drys...



  22. Pide med Feta & Persille

    Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt sukker, salt og olie og rør det ud til sukker og salt er opløst. Rør lidt mel i ad gangen, til du får en fin og glat dej der ikke klistrer alt for meget, den skal være så du lige kan ælte ...


  23. Tøm Køleskabet Kyllinge Kasserolle

    Steg baconen sprød. Steg kyllingen i baconfedtet. Den skal ikke være helt færdigstegt, men have lidt farve. Tag kyllingen af panden og læg dem i et ildfast fad. Tør panden af med et stykke køkkenrulle, og tilsæt smør. Svits lÃ...


  24. Kyllingefrikadeller

    Rør kyllingefarsen med salt. Tilsæt derefter resten af ingredienserne og bland godt. Sæt på køl 1 times tid og form derefter 12-14 frikadeller og steg dem i fedtstof på panden ca. 4-5 min på hver side....


  25. Kødsauce med Syltede Paprika

    Varm olien i en stor gryde. Svits løg og hvidløg. Hæld de tørre krydderier i og steg dem med lidt. Put kødet i og lad det brunes let. Gør bouillonen klar. Hæld frisk basilikum og bladselleri i, og rør godt. Hæld de sylt...